Sinoz güneş koruyucu işe yarıyor mu, kullananların yorumları nasıl?

Sinoz leke giderici kremi ile son günlerin en çok aranan meraklarından. Cilt bakımının en vazgeçilmez kuralı cildi güneş ışınlarından korumaktır. Leke üzerine uzmanlaşan Sinoz, yaza özel güneş koruyucularını piyasaya sürdü. Peki Sinoz güneş koruyucu işe yarıyor mu, kullananların yorumları nasıl?

Google Haberlere Abone ol
Sinoz güneş koruyucu yorumları, işe yarıyor mu?

Sağlıklı ve lekesiz cilde sahip olmanın birinci kuralı cildi güneş ışınlarından korumak. Özellikle yaz aylarında güneş ışınlarına maruz kalan ciltte güneş lekeleri meydana gelir. Bunu önlemek için mutlaka yüksek faktörlü güneş koruyucular kullanmak gerekir. Sinoz leke kremi ile son günlerin en çok konuşulan markalarından, yeni ürünü güneş koruyucu kremi piyasaya sürdü. Peki Sinoz güneş koruyucu işe yarıyor mu, kullanıcı yorumları nasıl? İşte tüm merak edilen detaylar.

Yaz aylarının gelmesiyle güneşin zararlı ışınları cildi olumsuz yönde etkiliyor. Sinoz’un güneş bakım ürünleri güneş ışınlarından ve zararlı etkilerinden cildi koruduğunu iddia ediyor. Peki gerçekten işe yarıyor mu, kullanıcı yorumları ve fiyatları nasıl? İşte detaylar.

Sinoz Leke Karşıtı Güneş Kremi SPF50+, Sinoz Gündüz Kremi, sütler ve bronzer sprey ile cilt üzerinde gereken tüm koruma sağlanıyor ve cilt bakımı tamamlanmış oluyor.

Kavurucu sıcakların başladığı yaz aylarında güneş insanlara hem faydalaı hem de zararlı etkiler doğuruyor. Cilt için zararlı olan direk güneş ışınlarından korunmak ise yüksek koruyucu faktörlü güneş kremleri ile mümkün. Leke, çil ve kırışıklıkların kaynağı olan güneşten cildi sakınmak gerekiyor. Cilt üzerinde tam koruma sağlayabilmek için, güneş koruyucuların direk güneşin altına çıkarken kullanılmasının yanı sıra kapalı alanlarda da mutlaka uygulanması gerekiyor. Sinoz güneş bakım ürünleri güneşin zararlı etkilerinden tam koruma sağlıyor. Sinoz Leke Karşıtı Güneş Kremi 50 SPF+, Sinoz Gündüz Kremi, güneş sütleri ve bronzer sprey güneşin etkilerinden cilde bir bariyer oluşturarak cildi koruyor ve ayrıca nemlendirerek bakım sağlıyor.

Leke konusunda uzmanlaşan firma, güneş ışınlarından koruma yapan bakım kremleri ile de çok konuşuluyor. Güneş ışınları sebebi ile ciltte oluşabilecek, kızarıklık, güneş alerjisi, çil gibi sorunların ortadan kalkmasını sağlıyor. 

Sinoz Güneş Kremi Fiyatları

Leke Karşıtı Güneş Kremi PSF: 89 TL

Yağlı Ciltler için Güneş Kremi PSF: 79 TL

Sinoz’un efektif gece gündüz bakım serisinden Sinoz Gündüz Kremi, SPF15+ koruma ile hem nemlendirme hem de güneşten koruma sağlıyor. Sinoz Gündüz Kremi nemlendirmekle kalmıyor, sadece güneşten değil spot ışık ve mavi ışıklardan da cildi koruyor. Gündüz kreminin serisi gece kremi ile rutin bakım ve nemlendirme yapmak cildin daha ışıltılı olmasında ve kuruluk probleminin giderilmesinde etkili bir bakım sağlıyor.

Sinoz Gündüz Bakım Kremi PSF: 109 TL

Sinoz’un güneş bakım ürünleri kullanarak güneş ışınlarından doyasıya faydalanabilirsiniz. Güneşten etkin koruma sunan seri içeriğinde; Güneş Koruyucu Sprey Süt SPF 50+, Sinoz Güneş Koruyucu Sprey Süt SPF 30+ ve Sinoz Bronzlaştırıcı Sprey Güneş Yağı SPF15+’den bulunuyor. Her cilt tipine özel koruma faktörü bulunuyor.

Güneş Koruyucu Sprey Süt SPF 50+ PSF: 69 TL

Sinoz Güneş Koruyucu Sprey Süt SPF 30+ PSF: 69 TL

Sinoz Bronzlaştırıcı Sprey Güneş Yağı SPF15+ PSF: 69 TL

Sinoz Güneş Kremi Yorumları

sinoz güneş kremi kullanıcı yorumları

sinoz güneş kremi yorumları

Sinoz güneş koruyucu kullanıcı yorumları

sinoz güneş koruyucu

 

Yorumlar