Uraw Mavi Serum kullanıcı yorumları

Uraw Mavi Serum kullanmak isteyen vatandaşlar, daha önce ürünü kullanan tüketicilerin deneyimlerinden faydalanarak ürünü almak istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Uraw Mavi Serum kullanıcı yorumları

Uraw Mavi Serum kullanıcı deneyimi ve kullanıcı yorumları, ürünü yeni deneyimlemek isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte Uraw Mav Serum kullanıcı yorumları:

Televizyon ekranlarında son dönemlerde reklamları sık sık dönen Uraw Mavi Serum'un ne olduğu tam olarak ne işe yaradığı, kullananların memnun olup olmadığı merak konusu oldu.

Bilindiği gibi piyasada, "Mavi Serum" olarak satılan birçok ürün bulunuyor. Çeşitli markalar ve isimler altında satılan ürünlerin birçoğu sahte ya da ünlü markaların taklidi oluyor.

Ancak Uraw Mavi Serum, Sağlık Bakanlığı tarafından da onay almış ve eczanelerde satılmaya başlamış. Peki, ürünü kullananlar ne diyor?

İnternetten ve sosyal medya platformlarında yaptığımız kısa bir araştırma sonucunda, ürünü kullandıktan sonra memnun kalan insanlar olduğu gibi kesinlikle memnun kalmayıp, parasının boşa gittiğini düşünen insanlar da var. 

Uraw Mavi Serum Kullanıcı Yorumları
Uraw Mavi Serum Kullanıcı Yorumları

 

Mavi Serum sektöründe büyük bir rekabet olduğunu göz önünde bulundurursak, yapılan yorumlar arasında rakip firmaların yönlendirmesiyle hareket eden kullanıcılar olduğu gibi, gerçekten de bir yarar görmeyen insanların olması da mümkündür. 

Serumu kullandıktan sonra memnun kalanlar genel olarak hiçbir mavi serumun kalıcı etki bırakmadığından şikayet ediyor. 

İnternette dolaşırken Uraw kullandıktan sonra saçsız bölgede tüylenme olduğunu söyleyen bir Youtube kullanıcısı var. 

O kullanıcı Uraw Mavi Serum'u aldıktan sonra nasıl uygulandığını gösterdiği ilk videosundan yaklaşık bir ay sonra bu kez yeni bir video çekiyor. 

Çekilen yeni videoda, başka bir markayla karşılaştırmalı çekim yapıyor.

Kullanıcı buradaki konuşması esnasında, bir ay önce aldığı Uraw Mavi Serum'un saçında işe yaradığını söylüyor. 

Kullanıcının videosunun altına yapılan yorumlar ise dikkat çekici. Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu yorumların ne kadarının gerçek ne kadarının yönlendirme ve kasıtlı olduğu ise tartışmalı bir durum. 

İşte o kullanıcının iki videosu:

 

Yorumlar