Ümit Sedat Özcan bulundu mu? Ümit Sedat Özcan cinayeti kim işledi?

Ümit Sedat Özcan'ın cesedi bulundu. Müge Anlı, Özcan'ın öldürüldüğünü bugünkü yayın esnasında açıkladı. Cinayetle ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Peki, katili kim, cinayeti kim işledi?

Google Haberlere Abone ol
Ümit Sedat Özcan'ın cesedi bulundu

Ümit Sedat Özcan bulundu mu, cinayeti kim işledi, gözaltına alınanlar kimler soruları bugün merakla cevap arıyor.

Müge Anlı'nın programında günedeme gelen Ümit Sedat Özcan olayında yeni bir gelişme yaşandı. 

Yeni gelişme programın bugünkü etabında ekrana geldi. Peki, Ümit Sedat Özcan bulundu mu? Ümit Sedat Özcan cinayeti kim işledi?

ÜMİT SEDAT ÖZCAN BULUNDU MU?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te kayıp olarak aranan Ümit Seda Özcan'dan acı haber geldi. Cinayete kurban gittiği ortaya çıkan Ümit Sedat Özcan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Olayla ilgisi bulunan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Sevk edilenler arasında Ümit Sedat Özcan'ın üç kuzeni var.

46 yaşındaki 2 çocuk babası Ümit Sedat Özcan aylar önce ortadan kaybolmuş, ailesi evlatlarını bulabilmek için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Kuzeni tarafından şiddet gördüğü iddia edilen Ümit Sedat Özcan'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Aile, kuzen Kubilay Güney ve onu koruyan ablasından şüphelendiğini dile getirmişti. Talihsiz adamın ailesi, Kubilay'ın kayıp Sedat Özcan'ı ve kendilerini tehdit ettiğini ifade etmişti. Olayların odağındaki Kubilay Güney, Özcan'ın bir kadınla Bulgaristan'a gittiğini iddia etmişti.

Ümit Sedat Özcan hakkındaki en çarpıcı iddia ise Mesut isimli bir görgü şahidinden gelmişti. Mesut Bey, "Resmen cinayet işlemiş her tarafını kesmiş biçmiş. Kubilay, Sedat'ın bazı uzuvlarını kesmiş." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar