'UFO'lar gerçek, ancak uzaylı taşımıyor olabilir'

Montana Teknoloji Üniversitesi’nden Profesör Michael Masters, ilginç bir iddia ortaya atarak zaman yolculuğuna çıkan insan fikrinin uzaylılardan daha olası olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
'UFO'lar gerçek, ancak uzaylı taşımıyor olabilir'

Prometheus, Geliş, Dünyalar Savaşı, Avatar ve Dünya İstilası gibi filmlerle UFO’lar gişe rekoru kıran pek çok filmin ana konusu olmuştu. Söz konusu filmlerin özneleri uzaylılardı ama bu yakında değişebilir. Çünkü ABD’li bir bilim insanı UFO’ların gerçek olduğunu ama uzaylı taşımadığı iddiasını ortaya koydu.

Montana Teknoloji Üniversitesi’nden Profesör Michael Masters, tarafından ortaya atılan iddiaya göre, UFO'ları uzaylılar değil, zaman yolculuğundaki insanlar kullanıyor.

“Tanımlanamayan Uçan Nesneler: UFO Olgusuna Multidisipliner ve Bilimsel Yaklaşım” adlı bir kitap çıkartan Masters, bu kitapta geleceğin insanlarının geçmişe gidebilecek teknolojiye sahip olabileceğini söylüyor. Konuyla ilgili konuşan Masters, “Bu fenomenin tuhaflıklarını anlamaya çalışırken, multidisipliner bir yaklaşım izledim” ifadelerini kullandı.

UFO'lar için zaman yolculuğuna çıkan insan fikrinin uzaylılardan daha olası olduğunu ifade eden Masters, "Burada olduğumuzu biliyoruz. İnsanların var olduğunu biliyoruz. Bu gezegende evrildiğimizi biliyoruz. Ve biliyoruz ki teknolojimiz gelecekte daha da gelişmiş olacak." dedi.

Yorumlar