U-14 Final Maçında Kargaşa ve Şiddet: Holiganlar 13 yaşındaki futbolculara saldırdı

İstanbul'da Zeytinburnu-Güngören ilçelerinden 13 yaş takımları arasında oynanan maçtan sonra holiganlar sahaya inerek futbolcu ve teknik heyete saldırdı.

Google Haberlere Abone ol
Holiganlar 13 yaşındaki futbolculara saldırdı

Güngören'de gerçekleşen Haznedar İdman Ocağı ile Zeytinburnu Yeşiltepe Spor arasındaki U-14 final maçı, taraftarların sahaya inmesi ve karşı takıma saldırmasıyla sonuçlandı. Olay, 10 Ocak Çarşamba günü saat 10.30'da yaşandı. Haznedar taraftarlarının, maçın Haznedar'ın 4-1 üstünlüğüyle bitmesinin ardından sahaya inerek Yeşiltepe yöneticileri ve 13-14 yaş arasındaki oyunculara saldırdığı bildirildi.

TEKNİK HEYET VE SPORCULARA YÖNELİK ŞİDDET

Yeşiltepe Spor Kulübünün Başkan Yardımcısı Emel Sungur, yaşanan olayları detaylandırarak, 13 yaşındaki çocukların ve iki hocanın darbedildiğini, özellikle bir hocanın ağır yaralanarak ambulansla hastaneye götürüldüğünü açıkladı. Yeşiltepe Teknik Direktörü Adil Demirbağ ise, "Beni darp ettiler, en son hastanede uyandım." ifadelerini kullandı.

OLAYLARIN BAŞLANGICI VE GELİŞİMİ

Yeşiltepe oyuncusuna yapılan bir faul sonrası Haznedar yöneticileri ile Yeşiltepe yöneticileri arasında tartışma çıktı. Bu durum, taraftarların sahaya inerek Yeşiltepe yöneticileri ve oyuncularına saldırmasına yol açtı. Bazı yöneticiler soyunma odalarına kaçarken, Yeşiltepe Teknik Direktörü Adil Demirbağ'ı yakalayan taraftarlar, Demirbağ'ı yere yatırıp darp etti.

POLİS DESTEĞİ İÇİN ÇAĞRIDA BULUNULDU

Yeşiltepe yöneticileri, Haznedar İdman Ocağı'ndan şikayetçi olacaklarını belirtti. Olayın bazı taraftarlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildiği bilgisi de paylaşıldı. Kulübün Başkan Yardımcısı Emel Sungur, polis desteği talep ettiklerini ancak bu talebin karşılanmadığını ifade etti.

Yorumlar