TV100 kimin siyasi görüşü nedir TV100 sahibi Necat Gülseven kimdir hangi partili?

TV100 kimin, siyasi görüşü nedir, TV100'ün sahibi kimdir soruları haber kanalları arasındaki yerini alan kanal için soruluyor. Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından TV 100'in kimin olduğu merak ediliyor. Kanalın sahibi Necati Gülseven hangi partili, siyasi görüşü nedir soruları da çokça soruldu

Google Haberlere Abone ol
TV100 kimin siyasi görüşü nedir sahibi kimdir?

TV100 kanalının kimin olduğu, sahibinin kim olduğu soruları merakla soruluyor. Ne zaman ve nerede kanalı kurdu soruları son dönemlerde giderek yaygınlık kazanan haber kanalı için sorulan sorular arasında yer alıyor. yeni kurulan haber kanalı benzerlerinden farklılıklarıyla öne çıkıyor. Yaptığı yayın politikası ortada bir yerlerde durmaya yönelik olduğu için birçok kişi siyasi görüşünün ne olduğunu bilmiyor. TV100 kimin siyasi görüşü nedir TV100 sahibi Necat Gülseven kimdir hangi partili?

TV100 KİMİN SİYASİ GÖRÜŞÜ NEDİR?

Haber kanalları arasında dikkatleri üzerine çeken yeni kanal TV 100 oldu. Kanalın yayın politikası, açıkça kör muhalefet ya da tarafgirlik yapmaması dikkatleri onun üzerine çekiyor. Son dönemlerde haber kanalları arasına katılan farklı isimdeki kanalların ya kepenk indirdiği ya da başkalarına satıldığı hepimizin malumudur.

TV100 kimin? TV100'ün sahibi kimdir, siyasi düşüncesi nedir, nerelidir? Necati Gülsever kimdir?
Kanalın yeni sahibi Necat Gülseven ve eşi Ebru Yaşar

 

Güvenilir, kör muhalefetten uzak, doğru bilgiyi veren kanal ise her zaman izlenmeyi hakkeder. Peki, TV100 kimin, TV100 kanalının sahibi kimdir, siyasi görüşü nedir, kime ait, frekans bilgileri nelerdir?

TV100 kimin sahibi kimdir TV 100 kim tarafından ne zaman kuruldu?
TV 100 kanalının sahibi ve yönetim ekibi

 

Şu anda Türkiye'nin hatta dünyanın dört bir yanına yayın yapan TV100 kanalı ilk olarak yerel bir kanaldı. Yani sadece yerelde yayın yapıyordu. Balıkesir'de 15 Temmuz 2014 yılında yayın hayatına başlayan TV100, habercilik anlamında yerelde yakaladığı başarıyı ulusala taşımaya karar verdi. 

Yaptığı haberler ve programlarla ilgiyle takip edilen TV100 kanalının kime ait olduğu soruları sorulmaya devam ediyor. TV100 3N medya şirketi bünyesinde hizmet veriyor. 3N Medya şirketler grubunda TV100 dahil olmak üzere Show Radyo, Radyo Viva, Bizim Ev Tv, 3N İnşaat, Gülseven A.Ş., 3N organizasyon firmaları yer almaktadır.

TV 100 NE ZAMAN KURULDU, KİM KURDU?

Yaptığı yayınlarla dikkat çeken TV100 kanalının ilk sahibi eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un oğlu, Sanayi Odası eski başkanı İsmail Uğur'du. Uğur daha sonra kanalı Show TV eski çalışanlarından Ali Can Değer'e 2 milyon TL karşılığında sattı. Yayın hayatına On Tv Radyo ve Televizyon Yayıncılık A.Ş. bünyesinde başlayan TV100 daha sonra Balıkesir'le bağını tamamen kopararak mezkezini İstanbul'a taşıdı. İstanbul'a taşınmasıyla ulusal yayın hayatına başlaması bir oldu. Kanal bu aşamadan sonra bünyesine ulusal bazda tanınmış gazetecileri, televizyoncuları ve habercileri bünyesine katmaya başladı.

Kanalın ana haber bültenini Emre Buga sunmaya başladı. Sonrasında yayın yönetmenliğine yine ulusal basından isimlerle ekip oluşturulması sağlayacak isimler getirildi. 

TV100'ÜN SAHİBİ KİMDİR?

Balıkesir'de yayın hayatına başlayan TV100 Balıkesir'den çıkarak ulusal bir sese dönüştü. Alican Değer tarafından satın alınan TV100 daha sonra yeni sahibi sahibi Necat Gülseven'e satıldı. Gülseven, 1980 yılında Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde dünyaya gelmiş başarılı bir iş adamıdır. Gülseven, 26 Haziran 2015 tarihinde ünlü şarkıcı Ebru Yaşar ile Marmaris Bozburun’da hayatını birleştirdi. İkilinin bu evlilikten ikiz çocukları oldu.

TV100 SAHİBİ NECAT GÜLSEVEN KİMDİR?

TV100'ün yeni sahibi Necat Gülseven'dir. Gülseven, 40 yaşında olan genç bir iş adamıdır. Aslen Diyarbakır'ın Bismil ilçesindendir.

İstanbul Sultanbeyli'de Elvira Mobilya İnşaat Tekstil San. ve Tic. Limited Şti var.

Genç iş adamı Necat Gülseven, 26 Haziran 2015 tarihinde ünlü şarkıcı Ebru Yaşar evlenmişti.

Gülseven ile Yaşar çiftinin iki de çocukları var.

TV100 kimin? TV100 kanalının sahibi kimdir?
İş adamı Gülseven ve eşi Ebru Yaşar çocuklarıyla 

 

TV 100 FREKANS BİLGİLERİ NELERDİR?

Türkiye genelinde Türksat uydusu üzerinden yayın yapan TV 100 Kanalı Frekans Bilgisi:

Kanal Adı : TV 100

Frekansı : 12729

Polarisazyon Değeri : V – Dikey

Kapsama : Batı

SR : 30000

TV100 kimin sahibi kimdir TV 100 kim tarafından ne zaman kuruldu?
TV100

 

TV 100 kimin sorusu özellikle kanalı yeni izleyenler, yayın politikasında farklı oluşu nedeniyle şaşkınlık yaşayanlar tarafından bir sorudur. 

Türkiye'deki haber kanallarının son yıllarda giderek çeşitlilik gösterdiği biliniyor. Farklı kesimlerden, farklı iş adamları ve medya patronları haber kanalları açıyor. 

TV 100 kimin? TV 100'ün sahibi kimdir?
TV 100 kanalında çalışan ekip

 

Haber kanalları diğer tematik kanallara oranlar daha az izlenmelerine rağmen, birçok iş adamı ve medya patronu bu kanalları daha çok siyasi güç veya prestij için bu tür kanalları kurar. 

TV 100 kuruluşunun üzerinden henüz çok uzun bir zaman geçmemesine karşın hatırı sayılır bir izlenme oranına ulaştığı söylenebilir.

TV 100 GENEL YAYIN YÖNETMENİ KİMDİR?

Kanalın sahipleri kadar kanalı şu anda yöneten kadro da merak konusudur. Kanalın an itibariyle Genel Yayın Yönetmenliği'ni de yine kanalın sahibi Ali Can Değer yapıyor. Medya Grubunun başında ise Murat Kelkitlioğlu var. TV100'ün haber kanalının yanısıra internet sitesi aktif bir şekilde haber yayıncılığı yapmaya devam ediyor. 

Murat Kelkitlioğlu 1971 senesinde Ordu'nun Ünye ilçesinde dünyaya geldi. 

1994 senesinde Yeni Şafak'ta çalışmaya başladı. Bir çok özel haberin altında imza atan Murat Kelkitlioğlu'nun gazetecilikteki ikinci adresi Ufuk Güldemir'in kurucusu olduğu Habertürk oldu.

Muhabirlik görevinden kısa bir süre sonra Habertürk'te genç yaşta Haber Müdürü oldu. Daha sonra Güneş'e geçti. Güneş'teki görevini bıraktıktan sonra Akşam gazetesine geçen Kelkitlioğlu, halen Akşam gazetesinin genel yayın yönetmenidir. Murat Kelkitlioğlu, evli ve biri erkek biri kız olmak üzere iki çocuk babasıdır. 

ALİ CAN DEĞER KİMDİR?

Ali Can Değer gazetecilik kökenli bir isimdir. İstanbul Üniversitesi'nde gazetecilik eğitimini 1985 yılında tamamlamış, daha sonra Hürriyet, Güneş gibi gazetelerde polis muhabirliği yapmış bir isimdir. Değer'in Türkiye'nin ilk çevre muhabiri olduğu söylenir.

Televizyonculuk geçmişi ise Kanal D ile başladı. Bir süre kanalda çalıştıktan sonra burada Haber müdürlüğüne kadar yükseldi. Daha sonra Show TV'ye geçen Değer, bir süre sonra da genel yayın yönetmeni oldu.

2008 yılında ise medyada patronluğa soyundu ve prodüksiyon şirketi kurdu. Bu şirket üzerinden ulusal kanallara program satmaya başladı. Daha sonra Yeni Birlik Gazetesi'ni kurdu. Aynı zamanda gazetede yazılar da yazıyor.

KANALDAN MUHALİFLERE YÖNELİK BÜYÜK HAMLE

TV100 son olarak muhalif kesimden Uğur Dündar ile Ece Üner'i de kadrosuna katarak önemli bir adım attı. Ece Üner, kanalın ana haber bülteninin sunmaya başladı. Uğur Dündar ise hafta sonu cumartesi günleri program yapacak. Dündar ilk programında Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırlamıştı. Kılıçdaroğlu'nun yayında olduğu dakikalarda SADAT reklamının yayınlanması tartışmalara neden olmuştu. Hal böyle olunca da birçok kişi "TV100 kimin, sahibi kimdir?" sorusunu merakla sormaya başlamıştı. 

NECATİ GÜLSEVEN İLE ALAATTİN ÇAKICI İLİŞKİSİ 

Necati Gülseven, Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu programda yaşanan SADAT tartışmasından sonra muhalif medyanın hedef aldığı isim oldu. Bazı internet siteleri ise Gülseven'in Alaattin Çakıcı ile aynı masada çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı. 

 

Yorumlar

Kutman TV100 site haberlerinde hava durumu vermesin. En kötüyü söylemek için sotada bekleyen saçma sapan tipleri değiştirin bence. Bunlar hava uzmanı falan değil.
Yeniyurt Ali Tv.100 'de Sabah haberlerini veren geç bayan,adeta yatakkıyafetlı. Ya insanda biraz edep,izan olur. Bu nasıl müslünalıktır.Böylesine yozlaşma!..Yazık. Ali Yeniyurt Almanya. www.yeniyurt.net
karadeniz bu tv 100 ne olduğu kimin tarafını tuttuğu belli olmayan bir kanal mevcut yönetimden para koparmak için gerektiğinde 180 derece döneklik yapan bir kanal hacı yakışıklının burda olmasıda ilginç
ihsan sami Garan Kanalın kadrosunda Uğur Dündar ın bulunması düşündürücü olmasının yanı sıra aynı zamanda da şüphe ile karşılanmasını gerektirmektedir...??!! Bekleyip göreceğiz AK mı KARA mı olduğunu
müzeyyen akçın kanalın yaptığı Sadat örgütünün reklamlarını yayınlayarak rengini göstermiş oldu... çok ayıp ettiler...