Türkiye güne 2 kız çocuğunun feci ölümüne uyandı

Varto ilçesinde metruk bir evde yaşları henüz 13 olan iki kız çocuğu asılı halde bulundu. Gizemli olayın ne olduğu merakla araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye güne 2 kız çocuğunun feci ölümüne uyandı

Muş'un Varto ilçesinde, iki ortaokul öğrencisi kız çocuğu, metruk bir evde iple asılı halde ölü olarak bulundu. Olay, Atatürk Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencileri olan 14 yaşındaki P.A. ve Z.T. ile ilgiliydi. Bu trajik keşif, P.A.'nın babasına ait olduğu belirtilen bir evde gerçekleşti. Şüpheli ölümlerle ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Varto ilçesine bağlı Kültür Mahallesi'nde yaşanan bu üzücü olay, saat 17.00 civarında ortaya çıktı. P.A. ve Z.T., akşam olmasına rağmen evlerine dönmemişlerdi. Bu durum üzerine yakınları tarafından başlatılan arama çalışmaları sonucunda, P.A.'nın babası Cemal A. tarafından, kendilerine ait müstakil ve metruk bir evde, her iki kız çocuğu da ipte asılı halde bulundu.

KIZ ÇOCUKLARININ YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Bu acı haberi alan yakınları, olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Cemal A.'nın durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesiyle, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı ilk incelemede, her iki çocuğun da yaşamını yitirdiği tespit edildi.

ŞÜPHELİ OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA

P.A. ve Z.T.'nin cansız bedenleri, savcılık ve ekiplerin olay yerindeki incelemelerinin ardından, ilk olarak Varto Devlet Hastanesi'nin morguna, daha sonra ise kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Muş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma halen devam etmekte olup, yetkililer konu hakkında herhangi bir yorum yapmaktan kaçındılar.

 

Yorumlar