Türk Polis ve Araba Oyunu Simülatörü 3D indir, oyna

Türk Polis ve Araba Oyunu Simülatörü 3D indir, oyna linki nereden ve nasıl indirilir?

Google Haberlere Abone ol
Türk Polis ve Araba Oyunu Simülatörü 3D indir

Türk Polis ve Araba Oyunu Simülatörü 3D indir, oyna linki nereden ve nasıl indirilir? Polis oyunları ve araba oyunları sevenler için harika bir deneyim. %100 Türk yapımı olan bu oyunda amacınız şehrin güvenliğini sağlamaktır. Türk Polis ve Araba Oyunu Simülatörü 3D indir.

Türk Polis ve Araba Oyunu Simülatörü 3D
Türk Polis ve Araba Oyunu Simülatörü 3D

 

Silahınızı seçin, polis arabanıza binin ve şehirde devriye atmaya başlayın. Türk polisi olarak huzursuzluk çıkaran kişilere, kavga edenlere ve trafik kazalarına müdahale edin. Polis telsizinizi ve sirenlerinizi açarak diğer polislerle iletişime geçin.

En güzel oyunlar listesinde ilk sıralarda yer alan oyunumuzu hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 2019'un en iyi açık dünya simülatörünü oynamaya hazır olun. Amiriniz tarafından size verilen görevleri zamanında yerine getirin. Para kazanın, yeni silahlar ve arabalar satın alın. Polis aracınızı modifiye edin.

Savaş Oyunları diyince ilk akla gelen Türk Polis Oyunu tamamen sizin istekleriniz doğrultusunda tasarlanmış ve tasarlanmaya devam etmektedir. Oyunda gece, gündüz ve yağmurlu olmak üzere 3 farklı bölüm bulunmaktadır. Bu bölümleri garajınızda oyna butonuna basarak oynayabilirsiniz. Araba oyunları sevenler için tasarlanan bu oyun tamamen bedavadır ve hiç bir şekilde oynarken internet gerekmez.

Türk Polis ve Araba Oyunu Simülatörü 3D
Caption

 

Mükemmel 3D grafiklerle hazırlananan bu oyun bağımlılık yapıcıdır. Polis özel harekat olarak şehirde ki mafyalara, haydutlara ve suçlulara göz açtırtmayın. Şehri kötülerden temizleyin. Vatandaşların güvenliğini sağlayın.

Polis arabasını kontrol etmek için direksiyon veya sağ sol yön tuşlarını kullanabilirsiniz. Ayrıca drift özelliğini açarak arabanızla drift atabilirsiniz.

Oyun özellikleri:

- Türk yapımı.

- Gerçekçi polis arabası.

- İnanılmaz 3D grafikler.

- Farklı kamera seçenekleri (İçten sürüş vs.)

- Siren lambaları

- Korna

- Sol, sağ sinyal verme.

- Polis siren sesleri.

- Şehirde sürüş keyfi.

- Direksiyon, gaz, fren ve vites sistemi.

Eğer bu oyun hoşunuza gittiyse puan verip, yorum yapmayı unutmayın. İyi oyunlar.

Türk Polis ve Araba Oyunu Simülatörü 3D Android için indirme linki şöyle: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gercek.turkpolisoyunuoyna&hl=tr&gl=US 

 

Yorumlar

abdulkadır ınternetten oyun oynamak ıstıyorum