Trendyol Express Cumartesi çalışıyor mu? Hafta sonu açık mı?

Trendyol Express Cumartesi, hafta sonu çalışıyor mu, Pazar günleri dağıtım yapıyor mu? sorusu müşterileri tarafından merakla soruluyordu. Hafta sonu tatilinde birçok yer kısıtlamasız dönem nedeniyle açık olacak, bu nedenle 1 Mayıs veya tatillerde merak ediliyordu. İşte cevabı:

Google Haberlere Abone ol
Trendyol Express Cumartesi çalışıyor mu? Hafta son

Trendyol Express bayramda, pazar günü veya haftaa sonu çalışıyor mu, Trendyol Express hafta sonu dağıtım yapıyor mu? Kaça kadar açık, hafta sonu çalışma saatleri? soruları Türkiye'nin en büyük alışveriş portalından alışveriş yapan müşteriler tarafından merakla soruluyor. Trendyol Express'in çalışma saatleri konusunda bilgi sahibi olmayan veya tatil zamanlarında da çalışıp çalışmadığını merak eden tüketiciler, sipariş vermeden önce sorulama yapıyor. 

TRENDYOL EXPRESS CUMARTESİ ÇALIŞIYOR MU? HAFTA SONU AÇIK MI?

Ramazan Bayramının da yaklaşmasıyla birlikte kargo sektöründe büyük bir hareketlilik başladı. Bayram öncesinde aldığı hediyelere veya ihtiyaçlara kavuşmak isteyenler kargoların durumunu merak ediyor. Çünkü planlar programlar da kargolara göre yapılmak durumunda. 

trendyol express bayramda çalışıyor mu
Trendyol dağıtım merkezinden bir kare

 

Trendyol Express normal şartlarda haftaiçi her gün ve Cumartesi günü 09:00 ila 21:00 arası teslimat yapmaktadır. 

Pazar günleri ise çalışmamaktadır.

Tam kapanma dönemlerinde de lojistik ve kargo sektörüne bir kısıtlama gelmediği ve internetten satışlar yasaklanmadığı için çalışma saatleri aynen devam etmektedir. 

Trendyol Express'in bayram günleri de çalışıp çalışmadığı konusu çok merak edilir.

Trendyol Express bayramda çalışıyor mu? İşte açıklama
Trendyol Express bayramda çalışıyor mu?

 

Şirketin tatil günleri olarak pazar günü belirlediği ve bir gün de olsa tatil yaptığı göz önünde bulundurulduğunda bayram tatilinde çalışmama ihtimali yüksek görünüyor.

Ancak yine de bu konuda sizlere yardımcı olabilmek için Trendyol bizzat arayarak bilgi almaya çalıştık. 

Trendyol'da görüştüğümüz yetkili isimler, sonhaberler.com'a yaptıkları açıklamada Kurban Bayramı tatili sürecinde 3 gün boyunca çalışmadıklarını belirttiler.

Yetkili isimlerin verdiği bilgiye göre Trendyol Express Kurban bayramında 20 Temmuz 2021 tarihinden 22 Mayıs 2021 tarihine çalışmayacaktır.

Konuyu kendiniz de teyit etmek isterseniz 0850 759 15 15 numaralı çağrı merkezini ulaşabilirsiniz.

Trendyol kapıda ödeme sistemi olmadığı için genel olarak kredi kartı ile online şekilde alışveriş yapılabilen bir sitedir.

Yapılan alışverişler mesai günleri geldiğinde adreslere teslim edilir.

Trendyol Express 1 Mayıs resmi tatil günü çalışmıyor.

Hiçbir resmi tatil gününde dağıtım yapmıyor.


 

Yorumlar