Tozluyaka neresi, nerenin ilçesi, okul nerede, gerçek mi?

Tozluyaka neresi, nerenin ilçesi, okul nerede, gerçek mi, Tozluyaka mahallesi gerçekte var mı, varsa İstanbul'un hangi ilçesinde veya neresinde yer alıyor?

Google Haberlere Abone ol
Tozluyaka neresi, nerenin ilçesi, okul nerede?

Tozluyaka neresi, nerenin ilçesi, okul nerede, gerçek mi, televizyon dizisi adı olan Tozluyaka isminde bir mahalle gerçekte var mı, varsa İstanbul'un hangi ilçesinde veya neresinde yer alıyor?

FOX TV'de yayınlanan gençlik dizisi Tozluyaka çekimlerinin yapıldığı mekanlar bakımından son derece dikkat çeken yapımlar arasında yer alıyor.

Deniz manzaralı, tek katlı evlerin bulunduğu bir mahallede çekilen dizinin çekim setinin kurulduğu alanlar son derece ilgi çekici bulunuyor.

Özellikle de yeşillikler arasında, tek katlı bahçeli evlerin sık sık gösterildiği dizinin nerede çekildiği, sahneleri izleyenlerce merak ediliyor.

İstanbul Boğazı'nın kenarında bir yerde çekildiği açıkça belli olan dizinin gerçekte nerede çekildiği de merak ediliyor.

Peki, Tozluyaka neresi, nerenin ilçesi, okul lnerede, gerçek mi, Tozluyaka mahallesi gerçekte var mı, varsa İstanbul'un hangi ilçesinde veya neresinde yer alıyor?

Tozluyaka dizisinin mahalle çekimleri ile okul çekimleri aynı bölge de yapılmıyor.

Tozluyaka dizisi İstanbul Anadolu yakasında çekiliyor.

İstanbul’un boğaz manzaralı mahallerinden olan Beykoz ve Beylerbeyi mahallerinde çekilmektedir.

Tozluyaka Mahallesi dizinin senaryosuna göre İstanbul Beykoz ilçesinde bulunmaktadır.

Tozluyaka dizisinde ismi geçen Tozluyaka mahallesi de İstanbul Beykoz’un metruk bölgelerinde ve Beykoz Kundura fabrikasına kurulan dizi platosudur.

Gerçekte Tozluyaka Mahallesi adında İstanbul'da bir mahalle bulunmamaktadır.

Haftanın 6 günü bu bölgelerde Tozlu Yaka dizisi için set kurulmaktadır.

YAĞIZOĞLU KOLEJİ NEREDE, GERÇEKTE VAR MI?

Tozluyaka dizisindeki okul gerçek mi, gerçekte var mı veya Özel Yağızoğlu Koleji isminde gerçekte bir okul bulunuyor mu?

Tozlu Yaka neresi, nerenin ilçesi, okul lnerede, gerçek mi, Tozlu Yaka mahallesi gerçekte var mı, varsa İstanbul'un hangi ilçesinde veya neresinde yer alıyor?
Tozlu Yaka neresi, nerenin ilçesi, okul lnerede, gerçek mi, Tozlu Yaka mahallesi gerçekte var mı, varsa İstanbul'un hangi ilçesinde veya neresinde yer alıyor?

 

Tozluyaka dizisinin çekildiği okul İstanbul Özel Küçük Prens Lisesidir. Bu lise Fransız Saint-Joseph Lisesi Eğitim Vakfının okullarından biridir.

Abdurrahman Gazi Mahallesi Ravza Caddesi No:2 Sancaktepe / İSTANBUL adresinde bulunan İstanbul Özel Küçük Prens Lisesinde okullar 17 mayıs itibari ile bittiği için Tozluyaka dizisi çekimlerine izin verilmiştir.

Özel Yağızoğlu Koleji diye ifade edilmesinin sebebi ise setin çok fazla ziyaretçi akınına uğramasından korkulmasıdır. Gerçekte Özel Yağızoğlu Koleji isminde bir okul ise bulunmamaktadır.


 

Yorumlar