Tozkoparan 52. Bölüm Canlı İzle

Tozkoparan 52. Bölüm 29 Mart 2020 Pazar akşamı bir kez daha minik hayranlarının karşısına çıkıyor. Tozkoparan yeni bölümü de yine öncekiler gibi hayranlarını ekran başına kilitleyecek.

Google Haberlere Abone ol
Tozkoparan 52. Bölüm Canlı İzle

Tozkoparan 52. Bölüm full tek parça bu akşam TRT 1 ekranlarında saat 17.00 itibariyle hayranlarıyla buluşuyor. Tozkoparan son bölümde Salih Usta ve Mavi Ay, Piri Reis’in emaneti olan taşı bin bir güçlükle almayı başarıyor. İkili taşı alarak evlerine doğru yol almaya başlamışlar. aşarmış ve eve dönmek üzere yola çıkmıştır. 

Öte yandan Tozkoparanlar da yerinde durmuyor. Gizemli sandığın üzerinde bulunun kilidi kırarak gerçek efsane taşa ulaşmak istiyorlar. Ancak bu kilidi açmak öyle sanıldığı kadar kolay değil. Çünkü kilidin açılması üç aşamalı bir işlem gerektiriyor. 

Dizinin son bölümünde Sinan, Tozkoparanlar ve Kuzgunlar hakkında her şeyi öğrenmek için kolları sıvar. Ve Özge'den bildiği her şeyi kendisine anlatmasını ister. 

Tozkoparan 52. Bölüm 29Mart Pazar saat günü 17.00’de TRT 1’de yayınlanıyor.

TOZKOPARAN 52. BÖLÜM FRAGMANI

TOZKOPARAN 41. BÖLÜM FULL TEK PARÇA  İZLE

 

Salih usta, Profesör Fikri’nin laboratuvarında Tozkoparan’ın yayının fotoğraflarını bulmuş ve profesörün peşine düşmüştür.

Salih ustanın aradığı Profesör Fikri bir anda ortadan kaybolmuştur. Fikri’nin yokluğunda, Çelebi’nin de başına gelmeyen kalmayacaktır.

Kazı alanına düzenlenen okul gezisinde, çocuklar dikkatle etrafı incelemektedir.

Murat ışınlandığı yeri bulmak isterken, Kaya ve Volkitolki ise Murat’a karşı özel bir plan hazırlamışlardır. Sinan, Mete’nin sakatlığını fırsat bilerek, sürekli Mavi Ay’ın takım kaptanı olduğunu dile getirmektedir. Mavi Ay, Sinan’ın hava atmasından bezmişken, Mete antrenmana gelip başarılı bir ok atışı yapmıştır.

Tozkoparan 38. Bölümde en çok merak edilen konulardan biri ise yaralı olan Mete'nin durumu oluyor. Okullar arası turnuvaların başladığı son bölümde Mete'nin bu haliyle yarışmaya katılıp katılamayacağı merak konusudur. Öte yandan başarılı atışlar gerçekleştiren Özge'nin bu başarısını devam ettirip ettiremeyeceği ise merakla bekleniyor. 

Son bölümde hareketli anlar da yaşanıyor. Çünkü kaza alanında yapılan okul gezisinde Kaya'nın yakayı ele vermesi bekleniyor. 

Bölümün en sırlı olayı ise Tozkoparan'ın meşhur yayının akıbeti oluyor. Yayın kimde olduğu araştırılyor. Bir numaralı şüpheli ise Profesör Fikri'dir. 

Tam iyileşmeden atış yapan Mete’nin kolu daha mı kötü olacak? Mete, okullar arası turnuva başlamadan iyileşebilecek mi?

 

TOZKOPARAN 52. BÖLÜM CANLI İZLE

Yorumlar