Titanic Otel kimin sahibi kimdir?

Titanic Otel kimin sahibi kimdir, kim tarafından ne zaman yapıldı soruları Bodrum'da meydana gelen orman yangını sonrasında merakla sorulmaya başlandı. İşte Titanic Deluxe Otel'in sahibi hakkında merak edilenler:

Google Haberlere Abone ol
Titanic Otel kimin sahibi kimdir?

Titanic Otel kimin sahibi kimdir, kim tarafından yapıldığı soruları bu aralar merakla soruluyor. Çünkü Bodrum Güvercinlik'te meydana gelen yangın Titanic Otel'e de sıçradı. Yangın sıçradığı lüks otelin geçmiş ise hayli ilginç. Çünkü otelin çıkan yangın sonrasında çıplak alan araziye yapıldığı belirtiliyor. 

Titanic Hotel kimin sahibi kimdir?

 

Alevler, bölgeye yakın 5 yıldızlı Titanic Deluxe Bodrum otele kadar yaklaşınca müşteriler, tedbiren deniz yoluyla güvenli alana tahliye edilmeye başlandı. Otel çalışanları da güvenli bölgeye alındı. Bölgedeki kara yolu trafiğe kapatıldı, sadece yangın söndürme araçlarının geçişine izin veriliyor.

Titanic Hotel kimin sahibi kimdir?
Titanic Deluxe Hotel, yagnın çıkan araziye yapılmıştı

 

15 Temmuz 2007'de Güvercinlik mahallesinde 100 hektarlık Kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alanda yangın meydana gelmiş, yangın sonucunda 250 hektar orman alanı ile 30 hektara yakın tarım arazisi ve zeytinlik yok olmuştu. Titanic Otel'in bu alan üzerine inşa edildiği biliniyor.

Titanic Hotelin sahibi Mehmet Aygün'dür. Mehmet Aygün aslen Giresunlu olan eski kasap ve restoran sahibi bir iş insanıdır. 

Titanic Otel kimin sahibi kimdir?
Caption

 

Aygün'ün Türkiye genelinde 10'dan fazla lüks ve turistik oteli bulunuyor.

YANGIN SONRASINDA YAPILDI İDDİASI

Titanic Otel'in yapıldığı alanla ilgili olarak sosyal medyada sık sık bir resim dolaştırılır. Resimde, otelin yapıldığı alanan önce yakıldığı akabinde otel ruhsatı verildiği ileri sürülüyor. Ancak, Gazeteci Mehmet Çek'in araştırmaları sonucunda elde verilere göre; bu alan zaten 34 yıl önce 1987 yılında turizm alanı olarak belirlenerek ruhsatlandırılmış bir alandır.

Titanic Otel kimin sahibi kimdir?
Titanic Otel ile ilgili sosyal medyada sıklıkla dolaştırılan resimler

 

Otelin yapım izni 34 yıl öncesinde çıkan bir yasaya dayanıyor. Otelin yapıldığı alanda çıkan yangının otelin yapımıyla hiçbir ilgisi bulunmuyor. 

Titanic Otel kimin sahibi kimdir?
Otelin yapıldığı alan yangından sonra değil 1987 yılında yani 34 yıl önce turizm alanı ilan edilmiş, otel için ruhsatlandırılmış bir alandır. Çıkan yangının ruhsatla veya otel yapılmasıyla bir ilgisi bulunmuyor.

 


 

Yorumlar

Erol Allah belanızı verecek...
AHMET RUHSATLANDIRILMIŞ ALANLAR YAKILIYOR O ZAMAN....