Tatlı Hayat İrfan kimdir?

Tatlı Hayat İrfan kimdir, sorusu bir zamanların fenomen dizisini izleyenler veya yeniden izleyenler tarafından cevabı aranan soru olmaya başladı. İşte Tatlı Hayat İrfan biyografisi:

Google Haberlere Abone ol
Tatlı Hayat İrfan kimdir?

Tatlı Hayat İrfan kimdir, nerelidir, gerçek adı nedir soruları bir zamanların meşhur dizisini yeniden izleyenler ya da ilk kez izleyenler tarafından merakla soruluyor. 

Tatlı Hayat İrfan kimdir
Tatlı Hayat dizisinde İrfan karakterini canlandıran oyuncu ile İhsan karakterini canlandıran Haluk Bilginer

 

Başrollerinde Türkan Şoray ile Haluk  Bilginer'in oynadığı Tatlı Hayat dizisinin en çok dikkat çeken hatta dizinin demirbaşlarından biri olarak bilinen isimlerinden biri de İrfan karakteriydi. 

Peki, İrfan karakterini canlandıran oyuncu kimdir, gerçek adı nedir?

Tatlı Hayat dizisindeki İrfan rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Celal Kadri Kınoğlu'dur. 

16 Aralık 1964 İstanbul doğumlu olan oyuncu Celal Kadri Kınoğlu, Tatlı Hayat dizisindeki İrfan rolüyle hafızalara kazındı.

Dizide, Haluk Bilginer ve Türkan Şoray'ın canladırdığı İhsan ve Sevinç karakterlerinin kapı komşusu olan İrfan, Dışişleri Bakanlığı'nda çalışan, bildiği çok sayıda dil, ilginç merakları, hemen her konuda bilgi sahibi olan, çok konuşan -bazen kendi kendine- bir tiplemedir.

İstanbul Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Celal Kadri Kınoğlu, profesyonel oyunculuk hayatına Kenter Tiyatrosu'nda başlamıştır.

1990 yılında devlet tiyatrolarına girdi.

Devlet tiyatrolarında gösterdiği başarılı performansa ek olarak Tatlı Hayat dizisindeki İrfan rolüyle televizyon dizilerinde de rol almaya başlamıştır.


 

Yorumlar