Tanju Tosun saçı peruk mu? Tanju Tosun kimdir, nerelidir?

Tanju Tosun saçı peruk mu, kimdir, nerelidir soruları son dönemlerde merakla soruluyor. İşte Tosun hakkında merak edilen bilgilerden bazıları ve biyografisi:

Google Haberlere Abone ol
Tanju Tosun saçı peruk mu? Tanju Tosun kimdir?

Tanju Tosun'un saçlarının peruk mu yoksa protez saç mı olduğu soruları merakla soruluyor. Tanju Tosun'un kim ve nereli olduğu da yine sorulan sorular arasında yer alıyor. 

TANJU TOSUN KİMDİR?

Tanju Tosun 1965 yılında Bursa’da doğdu. Bursa Anadolu Lisesi’nden 1984’te mezun oldu. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamlayarak, 1988 yılında S.B.F Kamu Yönetimi Bölümü’nden 2.likle mezun oldu.

Yüksek Lisans ve Doktora derecelerini Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden aldı. 1989-1998 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi İ.İ.B.F Kamu Yönetimi Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak çalışmıştır.

Tanju Tosun kimdir Tanju Tosun nerelidir, kaç yaşında
Tanju Tosun kimdir Tanju Tosun nerelidir, kaç yaşında

 

1998 yılında Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümüne Yardımcı Doçent olarak atanmış, Doçentliğini Siyasal Hayat ve Kurumları alanında almıştır. Türkiye siyasal hayatı, karşılaştırmalı siyaset, oy verme davranışı, seçimlerle ilgili yayınlanmış kitapları, çeşitli kitap bölümleri vardır.

Ayrıca, ulusal ve uluslararası çeşitli akademik konferans, sempozyuma katılmıştır. Akademik ilgi ve çalışma alanları; Türkiye Siyasal Hayatı, Oy Verme Davranışı, Karşılaştırmalı Siyaset, Seçim Analizleridir.

Tanju Tosun saçları

Milliyet Gazetesi Türkiye’nin Sorunları Dalı, Örsan Öymen Ödülleri, Türkiye Kalite Derneği-TÜSİAD-Yeni Yüzyıl Makale Yarışmalarında ortak çalışma ile 1.lik ödülleri vardır. YÖK bursuyla kısa bir süre Amerika Birleşik Devletleri’nde Washington DC’de Middle East Institute isimli düşünce kuruluşunda Turkish Studies Center’da kıdemli araştırmacı olarak bulunmuştur.

Dr. Tosun 1998-2020 yılları arasında Ege İ.İ.B.F Uluslararası İlişkiler Bölümünde öğretim üyeliği yapmış, Şubat 2020’de ayında ayrılmıştır. Türk Siyasi İlimler Derneği, Mülkiyeliler Birliği ve TÜSES üyesidir.

TANJU TOSUN SAÇI PERUK MU?

Tanju Tosun'un saçlarının peruk olduğu biliniyor.

Yorumlar