Sorel Dağıstanlı Ermeni mi? Soral Dağıstanlı babası kimdir?

Sorel Dağıstanlı'nın aslen nereli olduğu, Ermeni mi yoksa Türk mü olduğu soruları bu aralar merakla soruluyor. Halk TV sunucusu Dağıstanlı'nın özellikle de soyadı nedeniyle bu sorular merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Sorel Dağıstanlı Ermeni mi? Soral Dağıstanlı baba?

Sorel Dağıstanlı Ermeni mi, babası kimdir, Müge Dağıstanlı'nın nesi oluyor, akrabalıkları var mı soruları sık sık soruluyor. Halk TV'de şu anda program sunuculuğu yapan Sorel Dağıstanlı daha önce Habertürk kanalında çalışıyordu. Şimdilerde ise CHP'nin yayın organı olarak bilinen kanalda CHP yanlısı bir gazetecilik yapıyor. Mesleğinden ziyade soyadından dolayı sık sık aslen nereli olduğu sorusuyla muhatap oluyor. 

SOREL DAĞISTANLI ERMENİ Mİ?

Sorel Dağıstanlı, 1974 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı ve ardından Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu.

Meslek hayatına radyocu olarak başladı. Best Fm, Number One, Radyo D ve haber radyosu Radyo Foreks gibi radyo istasyonlarında çalıştı. Televizyonculuk kariyerine ise Kanal D'de başladı ve Aranıyor programında sabah haberleri ve ara haberlerle görev yaptı. Daha sonra bir yıl boyunca Amerika'ya giderek İngilizce sertifika programına katıldı.

Amerika'dan dönüşünde, 2016 yılına kadar Habertürk TV'de çalıştı. Haber Müdürlüğü görevini üstlendi ve haftada bir gün ekrana gelen Haber Sahası adlı programı sundu. Habertürk ayrılığından sonra Best FM'de "Sorel Dağıstanlı ile Konuşan Türkiye" adlı programı hazırlayıp sunarak çalışmalarını sürdürdü. 2018 yılında Haber Global TV'de Saime Toktaş ile "Spot" programını sundu, ancak kısa bir süre sonra istifa etti.

Sorel Dağıstanlı Ermeni mi Soral Dağıstanlı babası kimdir
Sorel Dağıstanlı

 

2021 yılında gazeteci İrfan Değirmenci tarafından Halk TV ailesine katıldığı duyuruldu ve Halk TV Ana Haber Bülteni sunucusu olarak görevlendirildi. Günümüzde Sorel Dağıstanlı, "Parantez" adlı programda kamera karşısına geçmektedir.

Dağıstanlı'nın Ermeni mi ya da Türk mü olduğuna dair açık kaynaklarda hiçbir bilgi bulunmuyor. 

MÜGE DAĞISTANLI İLE AKRABA MI?

Sorel Dağıstanlı ile Müge Dağıstanlı'nın kardeş oldukları biliniyor. 1968 İstanbul doğumlu olan Müge Dağıstanlı, Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümünde eğitimini tamamlamıştır. 

Sorel Dağıstanlı Ermeni mi? Soral Dağıstanlı babası kimdir?
Sorel Dağıstanlı

 

Yorumlar