Survivor Yasin ve Barış neden kavga etti, diskalifiye oldular mı?

Survivor yarışmasının son bölümünde Yasin ve Barış yumruk yumruğa kavga etti. Tanıtım videolarına yansıyan kavga görüntüleriyle ilgili konuşan Acun Ilıcalı ise ikilinin neden kavga ettiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Survivor Yasin ve Barış neden kavga etti?

Dominik Cumhuriyeti'nde devam eden Survivor Ünüller - Gönüllüler yarışmasında yumruklar havada uçuştu. Survivor Yasin ve Barış kavga etti. İkili birbirlerine yumruklarla girdi. Kavgayı arkadaşları ayırırken, ikilinin yarışmadan diskalifiye edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. 

Yasin ve Barış'ın kavgasıyla ilgili konuşan Acun Ilıcalı, yarışmacıların neden kavga ettiğine dair, "Ödül çok büyüktü. Ödülü duyunca yarışmacıların psikolojisi değişti" şeklinde yorumladı. 

Ilıcalı, Yasin ve Barış'ın diskalifiye edilip edilmeyeceklerine dair ise bilgi vermeyerek, "Diskalifiye olur mu olmaz mı bilmiyorum. Yarınki programda belli olur" dedi.

İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamalarından satırbaşları: 

"Son bölümde istemediğimiz şeyler oldu. Diskalifiye olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ödül çok önemliydi. Tansiyon yükseldi. İki takım da kazanmak isteyince ortaya kıvılcımlar çıktı."

Ilıcalı konuşmasının devamında ise, "Ödül çok büyüktü, o kadar büyüktü ki tansiyon yükseldi. Ödül Dominik'in en güzel 2-3 evinden biri. Benim geçenlerde instagram'a koyduğum ev. Şöyle anlatayım, ödülü duyunca yarışmacıların psikolojisi değişiyor." dedi.

İşte Survivor Yasin ve Murat biyografisi:

 

Yorumlar