Survivor Barış Murat Yağcı yaşı, boyu, kilosu kim?

Survivor Barış Murat Yağcı yaşı boyu kilosu yarışmayı izleyen seyirciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Survivor Barış kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Survivor Barış Murat Yağcı yaşı, boyu, kilosu kim?

Survivor Barış Murat Yağcı yaşı boyu kilosu biyografisi yarışma izleyicileri tarafından, özellikle de en son Mert ile yaşadıkları tartışmadan sonra merak konusu oldu. Barış Murat ile Mert arasında dün akşam yaşanan tartışma ve ardından yaşanan gerilim dolu anlar yarışmaseverleri ekran başına kilitlemişti. Peki, Survivor Barış Murat Yağcı yaşı boyu kilosu ve biyografisi nedir? İşte detaylar: 

Survivor Barış İzmirli'dir. 

29 yaşındadır. 

İşte Survivor Barış biyografisi: 

Barış Murat Yağcı, 1991 yılında İzmir ilimizde dünyaya geldi.

Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam ediyor.

Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynadı.

Sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalan Barış Murat Yağcı, bir dönem modellik yaptığı biliniyor.

Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve birinci seçildi. Yapımcıların dikkatini çekmeyi başardı ve oyunculuk eğitimi aldı.

OYUNCULUK KARİYERİ

İlk dizisi olan "Kocamın Ailesi"yle oyunculuk kariyerine adım attı.

Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırdı ve yavaş yavaş tanınmaya başlandı.

Son olarak Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterini canlandırdı.

Survirvor Barış Murat Yağcı ile Mert arasında arasında önceki bölümde sert bir tartışma yaşandı. İkili birbirlerine girmek üzereyken arkadaşları devreye girerek onları sakinleştirdi. İkilinin arasında yaşanan gerilim hem adaya hem de yarışmacılara yansıdı. 

Acun Ilıcalı tarafından yapımı üstlenilen Survivor Ünlüler Gönüllüler 2020 yarışması Dominik Cumhuriyeti'ne bağlı bir tatil beldesinde yapılıyor. 

Türkiye'den yaklaşık 10 bin kilometre ötede yapılan yarışmaya her iki takımdan aslında kamuoyunun yakından tanıdığı isimler yer alıyor.

"PARASIZ KALDIM GARSONLUK YAPTIM"

Barış Murat Yağcı, 'Kocamın Ailesi', 'Kiralık Aşk' ve 'Şevkat Yerimdar' dizisinde ve başrol oynadığı ‘Sosyetik Gelin’ filminde canlandırdığı karakterlerle geniş hayran kitlesine sahip bir isimdir.

Barış Murat Yağcı, Survivor yarışmasına katılmadan önce yaptığı açıklamalarda dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Ünlü oyuncu, hayatındaki en çaresiz anının, annesinin kanser olduğunu öğrendiği zaman olduğunu belirtti. Oyuncu, birçok iş denediğini, İtalya’da modellik yaptığı dönemde ve İzmir’de parasız kaldığında garsonluk yaptığını belirtti.

Yağcı, "Oyuncu seçmelerinde 'sen çok Avrupai bir tipsin. Biz mahallenin yakışıklı delikanlısını arıyoruz' denilerek, birçok diziye alınmadığım oldu" ifadelerini kullandı. 

Barış Murat Yağcı'nın Instagram hesabı: www.instagram.com/barismrtyagci

Survivor Barış Murat Yağcı
Survivor Barış Murat Yağcı

 

 

Kaynak: SonHaberler

Yorumlar