Star Market Başvuru nasıl, nereden yapılır?

Star Market Başvuru nasıl, nereden yapılır, başvuru için gerekli şartlar nelerdir, yarışmaya kimler katılabilir, yarışmanın ödülü ne kadardır gibi sorular Ufuk Özkan'ın sunumunu yaptığı yeni eğlenceli yarışma için merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Star Market Başvuru nasıl, nereden yapılır?

Star Market Başvuru nasıl yapılır, başvuru formu nereden alınır, Star Market yarışmasına başvuru şartları nelerdir, kimler yarışmaya başvurabiliyor? Yarışmaya katılanlar ne kadar ödül kazanıyor, yarışma hangi günlerde yayınlanıyor? İşte Star Market Başvuru hakkında merak edilen her şey. 

Star Market Başvuru nasıl, nereden yapılır?
Star Market Başvuru nasıl, nereden yapılır?

 

Star Market başvuru yapmak isteyen yarışmacılar 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü itibariyle Star TV'de başlayan yarışmanın şartlarını araştırıyor. Yarışmaya başvuru nereden ve nasıl gerçekleştiriliyor sorusu en önemli soru oldu. 

Yapımcılığını Global Medya'nın üstlendiği, sunuculuğunu ise Ufuk Özkan'ın yaptığı yepyeni ve heyecan dolu yarışma programı Star Market, Star TV ekranlarında yayın hayatına başlıyor.

Seyirciyi heyecan dolu bir alışverişin içine sokacak olan Star Market'in formatı merak ediliyor. Yarışmaya başvuruda bulunacak olanlar, Star Market başvurusu nasıl ve nereden yapılır? sorusunun yanıtını araştırıyor.

Alışveriş yaptıkça para kazandıran yarışma programı Star Market'te yarışmacılar, en pahalı sepetleri doldurmak için mücadele edecek.

STAR MARKET'TE ÖDÜL NASIL KAZANILIYOR?

İlk olarak "Supermarket Sweep" adıyla 1965 yılında Amerika'da yayınlanmaya başlayan 'Star Market', kısa sürede milyonların gözdesi haline geldi.

Daha sonra İngiltere ve Yunanistan'da da yayınlanan yarışma, şimdi Türkiye'de yyaın hayatına başlıyor.

Star Market Başvuru nasıl, nereden yapılır?
Star Market Başvuru nasıl, nereden yapılır?

 

Star Market yarışmasında, her bölüm üç takım kıyasıya bir yarışa girecek. Yarışmacılar, etaplar boyunca kimi zaman sorulara cevap vererek, kimi zaman da kendilerinden istenen ürünleri marketin içinde bulmaya çalışacak.

"Büyük Alışveriş" adı verilen 'yarı final' etabı için rakiplerinden daha fazla süre toplamaya çalışan yarışmacılar, keyifli ve eğlenceli bir serüveni evlerinize taşıyacak.

'Star Market', ezber bozan bir alışveriş yarışını evlerinize getiriyor. Daha önce hiç böyle bir market görmediniz. Bu markette para harcamak yok; eğlence var, rekabet var, koşturma var, ödül var.

Hafta içi her gün 3 çiftin yarışacağı 'Star Market'in cumartesi akşamı yayınlanacak özel bölümünde ise ekranlardan tanıdığınız ve hayranı olduğunuz ünlü isimler olacak.

STAR MARKET SUNUCUSU KİMDİR?

Star Market yarışmasının sunucusu Ufuk Özkan, 11 Nisan 1975 tarihinde Almanya, Jugenheim, Seeheim'de şehrinde dünyaya geldi. Aslen Samsun’un Tekkeköy ilçesinin Hamzalı Köyündendir.

Ufuk Özkan, 12 yaşındayken ailesiyle birlikte Türkiye'ye dönüş yaptı. 

Samsun Belediye Konservatuvarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konsevatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuş ilk dizi oyunculuk deneyimini 1995 yılında Çiçek Taksi isimli dizi ile gerçekleştirmiştir.

Yarışmanın başvuru adresi şurada: https://www.startv.com.tr/program/star-market/basvuru 


 

Yorumlar