Soylu'nun kalması kimleri üzdü? İşte o isimler

İçişleri Bakanı Soylu'nun istifasını açıklamasından hemen sonra sevinenler, memmuniyet duyanlar ve teşekkür edenler anında ortaya çıkmıştı. Onlardan öne çıkanlar ise Meral Akşener ile Emre Uslu olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Soylu'nun kalması kimleri üzdü? İşte o isimler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sokağa çıkma yasağıyla ilgili tartışmaların büyümesi üzerine istifa kararını Twitter üzerinden duyurmuştu. 

Soylu'nun açıklamasından hemen sonra ilk tepkiler gelmeye başlamıştı. Genel olarak AK Parti cephesinden gelen tepkilerdi ve çoğunlukla Soylu'nun kalmasından yana olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan istifayı kabul etmemesi çağrısını yapanlar dikkat çekiyordu.

Soylu'nun istifasına sevinenler, memnuniyet duyanlar ve teşekkür edenler de vardı. Onlarddan dikkat çekenler İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve FETÖ'cü Emre Uslu'ydu. 

AKŞENER'DEN ERKEN GELEN "TEŞEKKÜR"

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, Soylu'nun istifasını açıklamasından hemen sonra Twitter'dan bir paylaşımda bulunarak, ona teşekkür etmişti. İstifa kararı için ise, "Onurlu bir davranış" demişti. Ancak Soylu'nun istifasının geri alınması ve kabul edilmemesi sonrası Akşener sessizliğe büründü.

FETÖ FİRARİSİ EMRE USLU

Soylu'nun istifasına sevinen bir diğer isim ise beş ay önce Twitter'dan attığı mesajda, "Soylu gidecek, at fava bekle" diyen Emre Uslu olmuştu. FETÖ firarisi Emre Uslu, istifa açıklamasından sonra bir kez daha ortaya çıkarak, "Soylu gidecek demiştik, gitti!" şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Ancak, istifanın kabul edilmemesinden sonra Emre Uslu da Akeşener gibi sessizliğe gömülmek yerine AK Parti içinde fitne çıkarabilecek yeni iddialarda bulunmaya başladı. 

Uslu, Süleyman Soylu'nun yıpratılarak AK Parti'den gönderileceğini ileri sürerek bazı yorumlarda bulunmaya başladı. 

Süleyman Soylu'nun istifasına en çok sevinenler ise terör örgütü PKK yandaşları ve FETÖ'cüler oldu.

Bu iki örgütün Twitter'daki trolleri tarafından yapılan paylaşımların bazıları hakaret içerikli bazıları ise sevinç mesajlarıyla doluydu. 

İstifanın kabul edilmediği açıklandığı andan itibaren ise bütün bu kesimlerde derin birsessizlik oluştu.

PKK YAYIN ORGANINDAN SKANDAL PAYLAŞIM

Öte yandan Süleyman Soylu'nun gitmesini en çok isteyenlerden birisi olduğu bilinen terör örgütü PKK'nın yayın organlarından skandal paylaşımlar geldi. Terör örgütünün yayın organı Yeni Özgür Politika, Süleyman Soylu'nun istifasını skandal sözlerle duyurdu.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

dolar uçuyor ama yüzsüz damat koltukta yalansa yalan deyin
yersen emre uslu güya karşıymış gibi algı yapıyor süleyman soylu ile aynı tekkeden yetişme.
istifa etmesi gereken kişi damat bunları bizde tutmuyoruz ama meral akşener doğruları söylemiş en başarısız bakan damat o koltuğu işgal ettiği sürece ekonomiye güven gelmez.son iki yıldaki tablo ortada eee bunu muhalefet dile getirmesi yanlış olduğu anlamı da taşımaz.