Soylu ile Sakık arasında Meclis'te gerilim

AK Parti Milletveliki Süleyman Soylu ile DEM Parti Milletvekili Sırrı Sakık arasında TBMM Genel Kurulu'nda tartışma yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Soylu ile Sakık arasında Meclis'te gerilim

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda, DEM Parti Milletvekili Sırrı Sakık ve AK Parti Milletvekili Süleyman Soylu arasında gergin bir tartışma yaşandı. Sakık'ın barış çağrısına Soylu sert bir dille karşılık verdi.

DEM PARTİ MİLLETVEKİLİ SIRRI SAKIK'IN AÇIKLAMALARI

DEM Parti Milletvekili Sırrı Sakık, Genel Kurul'da yaptığı konuşmada, "Bu topraklarda barışın inşa olmasını istiyorum" diyerek tüm milletvekillerini göreve davet etti. Sakık'ın bu barış çağrısı, Genel Kurul'da farklı tepkilere neden oldu.

AK Parti MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN SOYLU'DAN TEPKİ

AK Parti Milletvekili Süleyman Soylu, Sakık'ın açıklamalarına tepki göstererek, "Ne göreve davet ediyorsun? Savaş devletler arasında olur. Hadi oradan. Kimseyi göreve davet etme, sen PKK’ya laf söyle. Senin kim olduğunu biliyorum" ifadelerini kullandı. Soylu'nun bu sert sözleri, Genel Kurul'daki tartışmanın dozunu artırdı.

KARŞILIKLI SERT İFADELER

Sırrı Sakık, Süleyman Soylu'nun bu sert sözlerine, "Bağırma haddini bil. Terbiyesiz adam. Bu sokakları, şu masayı tetiklemekten başka hiçbir şey bilmiyorsun" diyerek karşılık verdi. İki milletvekilinin karşılıklı sert ifadeleri, TBMM Genel Kurulu'nda gergin anlara sebep oldu.

Yorumlar