SON DAKİKA! İstanbul Sultanbeyli'de işçi barakasında yangın, 3 ölü var

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde işçilerin kaldığı barakada yangın çıktı. Sabaha karşı çıkan yangında 3 işçi hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
İşçi barakasında feci yangın: 3 işçi öldü

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde, özel bir firmaya ait, işçilerin kaldığı bir konteynerde sabaha karşı yangın çıktı. Olayda 3 işçi hayatını kaybederken, 2 işçi yaralandı.

YANGININ ÇIKIŞI VE SONUÇLARI

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Mimarsinan Mahallesi, Sarayburnu Sokak'ta bulunan ve işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında 3 işçi yaşamını yitirdi, 1'i ağır olmak üzere 2 işçi yaralandı. Yaralanan işçiler, acilen hastaneye sevk edildi.

İNCELEME VE SORUŞTURMA SÜRECİ

Yangının çıkış nedeniyle ilgili detaylı incelemeler devam ederken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Yangının neden kaynaklandığına dair henüz net bir bilgi paylaşılmadı.

İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİ

İtfaiye ekipleri yangına hızla müdahale ederek, alevlerin daha fazla yayılmasını önledi. Yangının kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmaları yapıldı.

YARALILARIN DURUMU

Valilik açıklamasında, yaralı işçilerden birinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Her iki yaralı da tedavi altına alındı.

YANGININ ETKİLEDİĞİ BÖLGE

Yangın, Sultanbeyli ilçesinde, çelik yapı malzemeleri üreten bir iş yerinin yanında bulunan konteynerde meydana geldi.

 

Yorumlar