Sipahi neden final yapıyor?

Sipahi dizisi final kararı alarak hayranlarını üzdü. Ünlü isimlerin başrolünde oynadığı dizinin neden final yapacağı soruları seyircisi tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Sipahi neden final yapıyor?

Sipahi dizisi neden finale gidiyor sorusu dizinin seyircisi tarafından bu akşam merakla soruldu. İstihbarat ve güvenlik güçlerinin kahramanlıklarını anlatan Sipahi, iddialı oyuncu kadrosuyla ekrana geldiği günden itibaren ilgiyle takip ediliyordu. Kerem Alışık, Kaan Yıldırım, Özge Gürel'in başrolünü paylaştığı dizide ayrıca Diriliş Ertuğrul dizisinin ünlü ismi Bamsı da yani Nurettin Sönmez de yer alıyordu. Ancak gelinen noktada dizi final kararı aldı. Peki, Sipahi neden final yapıyor?

SİPAHİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Sipahi dizisinin iddialı oyuncu kadrosuyla uzun süre ekranda kalması bekleniyordu. Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman, Arka Sokaklar, Tarih, Teşkilat gibi güvenlik ve istihbarat konulu dizilerin uzun süre ekranda tutunduğu bir dönemde benzer konuları işleyen Sipahi'nin tutunanaması şaşırttı. 

Sipahi neden final yapıyor
Sipahi neden final yapıyor

 

Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan ‘Sipahi’ dizisi için final kararı alındı. Dizi, 8'inci bölümde final yapacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, kanalla 13 bölüm anlaşması olan CNP Film, projeyi daha fazla uzatmama kararı aldı ve final yapacaklarını ekibe duyurdu. CNP Film final kararının ardından ekibe gönderdiği mesajda, “Artan maliyetler sebebiyle maalesef 8'inci bölüm itibariyle final kararı alındı. Hepinizin bu işte emeği çok büyük. Herkese çok teşekkür ediyorum. Diğer projelerimizde görüşmek üzere…” ifadelerini kullandı.

Başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı dizi, Millî İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) odağına alıyordu.

Senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği Sipahi’nin oyuncu kadrosunda, Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Ece Dizdar, Gözde Okur, Elit Andaç Çam İnan, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy, İsmail Düvenci ve Selçuk Borak gibi isimler yer alıyor.

Yorumlar