Sinan Oral kimdir Buğra Kavuncu'ya saldıran kişi kim, nereli?

Sinan Oral kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, Buğra Kavuncu'ya saldıran Oral neden böyle bir saldırıda bulundu? Buğra Kavuncu neden saldırıya uğradı?

Google Haberlere Abone ol
Sinan Oral kimdir, nerelidir?

Sinan Oral kimdir, kaç yaşında, nereli, memleketi neresi, neden saldırı düzenledi, Buğra Kavuncu ile aralarında ne gibi bir husumet vardı, saldırıyı gerçekleştirme amacı neydi soruları bu aralar merakla cevap arayan sorulardır. Bu sorulardan cevabını bulduklarımızı yazımızda belirteceğiz, cevabını bulamadıklarımızı da buldukça yazıya eklemeye çalışacağız. 

Önceklikle İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya saldıran Sinan Oral kimdir?

Sinan Oral 1990 yılında İstanbul'un Silivri ilçesinde doğmuş genç bir esnaftır.

Sinan Oral kimdir Buğra Kavuncu'ya saldıran kişi kim, nereli?
Sinan Oral kimdir Buğra Kavuncu'ya saldıran kişi kim, nereli?

 

Aldığımız son bilgilere göre Silivri'de ağabeyinin emlak ve gayrimenkul hizmeti veren işletmesinde ağabeyi ile birlikte çalışıyor. 

31 yaşında olduğu öğrenilen Oral'ın ağabeyinin Silivri'de MHP'li yöneticilerle diyalogda olduğu iddiaları dillendirilen iddialar arasında bulunuyor. 

İddiaların kaynağı ise MHP Silivri ilçe teşkilat yöneticilerinin Sinan Oral'ın kardeşi Burak Oral'ın işletmesinin açılışına katılmış olması gösteriliyor; ancak siyasi parti yöneticilerinin genelde kendilerine yakın olan bütün esnafı ziyaret ettiği, açılış törenlerine davet edildikleri sürece katıldıkları bilinen bir gerçektir. Buradan yola çıkarak ilişkileri olduğunu ileri sürmek yeterli bir veriye dayanmayan iddialar olur. 

Sinan Oral kimdir Buğra Kavuncu'ya saldıran kişi kim, nereli?
Buğra Kavuncu'ya saldırı anı

 

Sinan Oral ile ilgili bir diğer iddiası ise, İyi Parti Gençlik Kolları üyesi olduğu yönündedir.

NEDEN SALDIRDI?

İddiaya göre Sinan Oral, Kavuncu'ya neden saldırdığıyla ilgili ifade verdi. Oral ifadesinde, "Fetöcü olduğunu düşünerek kendisiyle bakıştık. Bana imalı bakınca kolumu savurdum. Ben milliyetçi biriyim kendisini paylaşımlarından dolayı sevmiyorum" dedi.

 

Yorumlar

gazi Kurt gibi saldir it gibi kac hadi oradan