Sibel Gökçe kimdir? Kaç yaşındadır? Sibel Gökçe Biyografi

Sibel Gökçe kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? sorularının yanıtı son zamanlarda en çok arananlar arasındaki yerini koruyor. Peki, Sibel Gökçe kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Sibel Gökçe kimdir?

Sibel Gökçe kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? sorularının yanıtı İbrahim Tatlıses'e 12 bin lira tazminat ödemeye mahkum edilen Sibel Gökçe'nin biyografisini merak eden vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Peki, Sibel Gökçe kimdir?

Sibel Gökçe, 20 Haziran 1970 yılında Almanya'da dünyaya gelmiş ve 49 yaşındadır. Kameralarla 15 yaşında tanışan Gökçe, oyunculuk mesleğine ilk adımlarını; Silaha Yeminliydim, Dökülen Yapraklar, Güneşten de Sıcak filmlerindeki rolü ile attı.

1988 yılında Sen Benimsin, Dört Köşe Dünya, Yabancı adlı filmlerinde rol alan Sibel Gökçe, ertesi yıl Hep Ezildim, Ayaz Geceler filmlerinde rol aldı. 

Aynı zamanda yazdığı kitaplarla da bilinen Sibel Gökçe, 3 kitabını aynı anda 2003 yılında Seri Cinayetler dizisi altında yayınladı.

Gökçe'nin yazdığı ve seri cianyetler dizisi adı altında çıkan kitaplarının ilk üçü olan Orospu Kadavralar, Köpek Kusuyor ve İnce Küfür Annesi kitapları Turuncu Medya tarafından basılarak yayınlandı.

Sibel Gökçe, Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışmaktadır.

Sibel Gökçe, 1998-2004 yıllarında yönetmenliğini Tunca Yönder'in yaptığı, Şemsi İnkaya ve Burçin Abdullah'ın başrollerde oynadığı, Üvey Baba dizisinde Fidan karakterini canlandırdı.
2012 yılında “Oğlum Bak Git” adlı filmde bir hayat kadınını canlandırırken filmde; Metin Yıldız, Yavuz Seçkin, Selahattin Taşdöğen, Veysel Diker, Orhan Aydıngibi oyuncular oynamıştır.

4 Mart 2013 tarihinde Sacit Aslan ve Pelin Çini'nin sunduğu "Aramızda Kalsın" programına konuk olan Sibel Gökçe, katıldığı programda 20 yaşında iken ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses tarafından tecavüze uğradığını iddia etmişti. 2007 yılında Şenay Düdek’e de konuk olan Sibel Gökçe, o zaman da aynı iddiada bulunmuş bunun üzerine İbrahim Tatlıses soluğu mahkemede almıştı.

Sibel Gökçe, 8 Ekim 2016 tarihinden itibaren Tiyatro Karnaval sahnesinde gösterime giren ve Niyazi Gezer’in yazdığı, Nami Esatgil’in yönettiği “Olgun Portakal” adlı tiyatro oyununda Murat Parasayar, İpek Tanrıyar, Nami Esatgil, Deniz Salman, Kalust Şalcıoğlu, Efsane Geçen ile birlikte rol aldı.

İBRAHİM TATLISES'E İFTİRADAN CEZA ALDI

Sibel Gökçe son olarak 2013 yılında İbrahim Tatlıses hakkında, "Bana tecavüz etti" iddiasında bulunmuştu. Gökçe'nin iddiasını televizyon kanalında canlandırması üzerine İbrahim Tatlıses tazminat davası açma kararı vermişti. Mahkeme, tarafların şikayetlerin dinledikten sonra kararını verdi. Kararda, Sibel Gökçe'nin İbrahim Tatlıses'e iftira attığı bu nedenle tazminat ödemesi gerektiğine hükmetti.

 

Yorumlar