Seren Dal kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Zeynep Bastık'ın Tolga Akış ile olan evliliğini bitirmesinden sonra magazin dünyasına bomba gibi yeni haberleri düştü. Bastık'ın Seren Dal isminde yeni bir sevgili yaptığı haberleri magazin dünyasında konuşuluyor.

Google Haberlere Abone ol
Seren Dal kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Seren Dal kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor soruları Zeynep Bastık'ın özel hayatıyla ilgili yeni gelişmeler üzerine merak konusu oldu. Magazin dünyasında yer alan sıcak gelişelere ve son dakika haberlerine göre 2 ay önce menajeri Tolga Akış ile tek celsede boşanan şarkıcı Zeynep Bastık, gönlünü Seren Dal'a kaptırdı.

Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrasında Seren Dal'ın hayatı merak konusu oldu. 

Geçtiğimiz sene temmuz ayında menajeri Tolga Akış ile nikah masasına oturan Zeynep Bastık, haziran ayında daha evliliğinin birinci senesi dolmadan boşanma kararı aldıklarını duyurdu.

Akış ile evliliğini tek celsede bitiren Bastık, yeni bir aşka yelken açtı.

İkilinin ilişkileri sosyal medya hesaplarından yayınladıkları fotoğrafla ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrasında Seren Dal'ın hayatı merak konusu oldu.

Kullanıcılar, Seren Dal'ın kim olduğunu araştırıyor.

2. Sayfa'da yer alan habere göre, iki ay önce boşanan şarkıcı, bir aydır yurtdışında fotoğrafçılık yapan Seren Dal ile aşk yaşamaya başladı.

İkilinin aşkı ise sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla ortaya çıktı.

Seren Dal kimdir, nerelidir, kaç yaşında
Seren Dal kimdir, nerelidir, kaç yaşında

 

İkili, önceki gün aynı ayna karşısında poz vererek peş peş Instagram hesaplarından paylaştı.

Çift ilişkilerini şimdilik gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda boşanma kararını duyuran Bastık, “Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazla oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz” demişti.

SEREN DAL KİMDİR?

Seren Dal'ın biyografisi için yaptığımız kısa araştırmada Dokuz Eylül Üinversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu olduğu görülüyor. 2008 yılında buradan mezun olan Seren Dal'ın Disa Otomotiv'de çalıştığı, daha sonra ise farklı şirketlerde fotoğraçı olarak görev yaptığı görülüyor.

Seren Dal kendisini, "Fotoğrafçı ve Kreatif Direktörü" olarak tanımlıyor.


 

Yorumlar