Serdar Ortaç Tarkan'a küfretti sonra özür diledi

Serdar Ortaç, şarkıcı Tarkan'a ağır küfürler ettikten bir süre sonra özür diledi.

Google Haberlere Abone ol
Serdar Ortaç Tarkan'a küfretti sonra özür diledi

Sosyal medya ve sahne hayatıyla sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç, son canlı yayınında Tarkan hakkında küfürler sarf etmesinin ardından kamuoyundan özür diledi. Yaşadığı pişmanlığı dile getiren Ortaç, olayın alkollü bir anında gerçekleştiğini ve hiçbir şey hatırlamadığını belirtti.

"HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORUM"

Ortaç, "Ne dedim? Hiçbir şey hatırlamıyorum, şimdi uyandım. Ne yapayım ağabey? O kadar ilacın üstüne çok içmişim. Tarkan'dan özür dilerim," ifadeleriyle yaşadığı üzüntüyü ve pişmanlığı ifade etti. Uzun süredir MS hastalığı ile mücadele eden Ortaç, ilaç ve alkolün birleşimiyle kontrolünü kaybettiğini anlattı.

CANLI YAYINDA YAŞANANLAR

TikTok üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayında, alkolün de etkisiyle Tarkan hakkında istenmeyen ifadeler kullanan Ortaç'ın, siyasi konulara da değindiği görüldü. Yayına katılan bir kadının "Tarkancılar ve Serdarcılar var" demesi üzerine Ortaç'ın sinirlenip küfürler ettiği kaydedildi. Duruma müdahale eden bir kadın yardımcının yayını hızla sonlandırdığı belirtildi.

ÖZÜR VE SONRASINDA BEKLENENLER

Ortaç'ın bu davranışı, hayranları ve kamuoyu tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı. Ortaç, sosyal medyada ve basında yer alan özür dileme açıklamasıyla, yaşanan talihsiz olayın ardından kamuoyu nezdinde durumu düzeltmeye çalıştı.

Yorumlar