Serdar Ekşioğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Sedat Peker'in görüştüğü Serdar kim?

Serdar Ekşioğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Sedat Peker'in görüştüğü Serdar kim? kimdir veya Serdar Ekşioğlu kimdir nerelidir, ne iş yapıyor, neden bir anda tekrar gündem oldu? Lazoil'in sahibi Ekşioğlu'nu Türkiye, Suriye'de Türkmenlere yardım götüren isim olarak biliyor.

Google Haberlere Abone ol
Serdar Ekşi kimdir? veya Serdar Ekşioğlu kimdir?

Serdar Ekşioğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Sedat Peker'in görüştüğü Serdar kim? ne iş yapıyor, neden bir anda tekrar gündem oldu? Serdar Ekşi veya Ekşioğlu'nun adı en son Sedat Peker'in yayınladığı viedoda geçti. Peker, bu isimle yaptığı görüşmenin kayıtlarını yayınladı. Peki, Serdar Ekşioğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Sedat Peker'in görüştüğü Serdar kim?

Serdar Ekşioğlu kimdir
Çete lideri Peker, Ekşioğlu ile görüşmesini yayınladı

 

Serdar Ekşioğlu aslen Rizeli bir iş adamıdır.

İstanbul'da Beykoz'da Lazoil isimli akaryakıt istasyonu bulunmaktadır. 

Serdar Ekşi kimdir? veya Serdar Ekşioğlu kimdir? Peker'in görüştüğü kişi

Serdar Ekşioğlu, suç örgütü lideri Sedat Peker ile

Peker sosyal medya paylaşımında "Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi’nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi. serdar ekşi ne demiştim... Dik duracağız. Sen benle görüşüp sonrasında aleyhimde yapılan çalışmalara ortaklık ettin. Yaptığın her şeyi biliyorum, görüşeceğiz. Biz hepimiz aileyiz her suçta beraberiz" ifadelerini kullandı. 

 

Aynı zamanda Suriye'deki Türkmenlere yardım götürtdüğü için sık sık medyada haber olduğu görülmektedir. 

Öte yandan Ahmet Davutoğlu'nun danışmanlarından Taha Ün'ün de yakın arkadaşlarındandır.

Serdar Ekşioğlu ile ilgili en son 2015 yılında Milliyet Gazetesinde çıkan bir haber var.

Haberde ünlü iş adamı Suriyeli Türkmenlere yardım götürdü şeklinde başlık kullanılmış.

Haberin detayında ise şöyle deniliyor:

Serdar Ekşi kimdir? veya Serdar Ekşioğlu kimdir? Peker'in görüştüğü kişi
2015 yılında Suriye'ye yardım götüren ekipte

City Ambulans Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Ekşioğlu Türkmendağı'na lojistik destek malzemeleri gönderdi. Yardımlar paketlendikten sonra TIR'lar ile gönderildi.

Ekşioğlu yaptığı açıklamada "Rus iş adamları kadar devletimizin, hükümetimizin yanında duramıyorsak Türk vatandaşıyım demenin bir anlamı yoktur, böyle bir dönemde devletimize, Türkmenlerimize sahip çıkamayacaksak, ne zaman çıkacağız" dedi.

Serdar Ekşioğlu açıklamasında iş adamlarına da çağrıda bulundu. Ekşioğlu, "Büyük iş adamlarımız sadece zekatlarını verseler, Türkmen kardeşlerimiz kurtulur" dedi.

Serdar Ekşioğlu kimdir
Çete lideri Peker daha önce de bu ismi bir kağıtla göstermişti

 

"SEDAT PEKER, BANA KUMPAS KURDU"

Sedat Peker'in telefon konuşmasını yayınladığı Serdar Ekşi, konuyla ilgili Emre Erciş'e yaptığı açıklamada, Peker'in kendisine kumpas kurmaya çalıştığını belirterek tepki gösterdi. Ekşi, Suriye Türkmenleri'ne gönderilen TIR'larda ne silah ne de mühimmat olduğunu belirterek, "Suriye Türkmenlerine giden yardım TIR'larında ne silah ne mühimmat vardı. Keşke imkanım olsaydı da Silah ve Mühimmat yollasaydım. Türkmenlere Silah ve Mühimmat yollamak benim için olsa olsa şeref madalyası olur" dedi.


 

Yorumlar