Sen Çal Kapımı ne zaman başlıyor, hangi kanalda?

Sen Çal Kapımı ne zaman başlıyor, hangi kanalda yayınlanacak merak edildi. Fox Tv'nin yeni dizisi Sen Çal Kapımı ne zaman başlayacak merak edildi. İşte Sen Çal Kapımı ile ilgili detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Sen Çal Kapımı ne zaman başlıyor, hangi kanalda?

Fox TV'nin yeni dizisi Sen Çal Kapımı büyük bir heyecan ile bekleniyor. Tanıtımı yapılan dizi Sen Çal Kapımı ne zaman başlayacak, hangi kanlada izleyicler tarafından merak edildi. 

Başrol oyuncuları ile konuşulan dizi Sen Çal Kapımı, iki tanınmış oyuncu Hande Erçel ve Kerem Bürsin'i aynı projede buluşturdu. Sen Çal Kapımı ne zaman başlıyor hangi kanalda detayları haberimizde.

Romantik komedi türünde ekranlara gelecek olan dizi Sen Çal Kapımı oyuncuları kimlerdir, konusu ne işte dizi ile ilgili tüm merak edilenler...

SEN ÇAL KAPIMI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor. Senaryo ise Ayşe Üner Kutlu’ya ait. MF Yapım'dan henüz dizinin ne zaman başlayacağına dair bir açıklama yapılmadı. 

Sen Çal Kapımı ne zaman başlıyor

SEN ÇAL KAPIMI OYUNCULARI?

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin oynuyor

Sen Çal Kapımı Oyuncuları

Neslihan Yeldan,

Bige Önal,

Evrim Doğan,

İsmail Ege Şaşmaz,

Anıl İlter,

Melisa Döngel,

Çağrı Çıtanak,

Elçin Afacan,

Sitare Akbaş,

Başak Gümülcinelioğlu,

Alican Aytekin,

Sarp Bozkurt,

Dorukhan Kenger,

İlkyaz Arslan 


SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Hayatta bütün umutlarını okul hayatına bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile yüz yüze gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı rolü yaparsa, bursunu geri vereceğini söyler.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce kabul etmese de şartlar değişince kabul etmek mecburiyetinde kalır. Nişanlı rolü yaparken, Serkan ve Eda, bütün bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir aşk yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk kolay değildir. Ve bu yüzden harika günler onları bekler.

SEN ÇAL KAPIMI FRAGMANI

Yorumlar