Seksenler Bekçi Bekir kimdir? Seksenler Bekçi Bekir nerelidir, kaç yaşında?

Seksenler "Bekçi Bekir" karakterini canlandıran oyuncu aslen nerelidir, kaç yaşındadır? Mahallelinin neşe kaynağı, tatsız esprileriyle güldüremediği için de güldüren Bekçi Bekir'i yeni bölümlerde de yine ana karakterler arasında yer alıyor. Seksenler'in neşe kaynağı Bekir kimdir, nerelidir

Google Haberlere Abone ol
Seksenler Bekçi Bekir kimdir? Hacı Ali Konuk kim?

Seksenler Bekçi Bekir kimdir, nerelidir, kaç yaşında soruları bu aralar merakla soruluyor. Bekçi Bekir Seksenler dizisinin fenomen karakterlerinden biridir. Anlatılan dönemin en önemli figürlerinden biri de bekçilik kurumuydu. Son yıllarda yeniden faaliyete geçirilen bekçilik kurumu 80'li yıllarda anarşinin zirveye çıktığı dönemlerde kolluk kuvvetlerine önemli ölçüde yardımcı oluyordu. Seksenler Bekçi Bekir kimdir? Seksenler'in bekçisi Hacı Ali Konuk kimdir, nerelidir?

SEKSENLER BEKÇİ BEKİR KİMDİR?

Seksenler dizisi TRT 1'de yayınlanan nostalji dizisiydi. Dizinin nostaljik karakterlerinden biri de dönemin meşhur bekçilerini yansıtan Bekçi Bekir olmuştu. 

Seksenler, Türkiye'de TRT 1 kanalında yayınlanmış bir televizyon dizisidir. Dizi, 1980'lerde geçen ve o dönemin Türkiye'sini konu alan bir sit-com tarzında yapılmıştır. İlk bölümü 2012 yılında yayınlanmıştır ve 2019 yılına kadar devam etmiştir.

Dizi, İstanbul'un Çınaraltı Mahallesi'nde yaşayan bir ailenin günlük hayatını, yaşadıkları olayları ve 1980'lerin Türkiye'sindeki sosyal, siyasi ve kültürel değişimleri konu alır. O dönemdeki moda, müzik, sinema, televizyon, spora ilişkin referanslar da sıklıkla kullanılmaktadır.

Dizinin başrollerinde Rasim Öztekin, İlker Ayrık, Gürgen Öz, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Serhat Kılıç ve Zeynep Özyağcılar gibi ünlü oyuncular yer almaktadır. Dizi, Türkiye'de geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilmiş ve sevilmiştir.

Seksenler Bekçi Bekir kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Seksenler Bekçi Bekir

 

Seksenler dizisinin "Bekçi Bekir" karakterini canlandıran oyuncu aslen nerelidir, kaç yaşındadır? Seksenler dizisinin yeni sezonunda rol alan isimlerin arasında Bekçi Bekir de bulunuyor. Mahallelinin neşe kaynağı, tatsız esprileriyle güldüremediği için de güldüren Bekçi Bekir'i yeni bölümlerde de yine ana karakterler arasında yer alıyor.

Özellikle de sır haline dönüşen inşaatı bekleyen Bekçi Bekir'in mahallenin meraklı gençleriyle başı aşırı derecede dertte. Bu konuda ketum davranarak geri adım atmayan Bekir'in nöbetini tuttuğu inşaatın ne olduğu seyirci tarafından da merak edilir hale geldi.

Seksenler Bekçi Bekir kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Seksenler Bekçi Bekir

 

TRT 1'de yayınlanan ve bir döneme damgasını vuran "Seksenler" dizisinin en sevilen karakterlerinden biri de "Bekçi Bekir"di. 

Bekçi Bekir'i canlandıran oyuncu ise seyirciler tarafından merak ediliyordu. 

Peki "Bekçi Bekir" rolünde olyanayan oyuncu kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

Bekçi Bekir rolünde oynayan oyuncu Hacı Ali Konuk'tur.

Bekçi Bekir aslen Erzurumlu'dur. Dizide de Erzurumlu bir bekçiyi canlandırıyordu.

Haci Ali Konuk 50 yaşındadır.

Bekçi Bekir, Seksenler dizisinin yeni bölümünde emekli olmuş, mahallede bir inşaatın nöbetçiliğini yapıyor. Ancak yine mahallenin maskotu ve neşesi olmaya devam ediyor. Bekir'in özelliği Seksenler dizisindeki karakterini de gerçek memleketi olan Erzurumlu birisi olarak canlandırmasıdır. Dizide de Erzurum şivesiyle konuşan Bekir, bu haliyle izleyiciye keyifli anlar yaşatıyor.

 Kaynak: Son Haberler


 

Yorumlar