Seksenler Amelie'nin annesi kim, Çiğdem Tunç kimdir, kaç yaşında?

Seksenler Amelie'nin annesi kimdir, nerelidir, gerçek adı nedir, kaç yaşındadır soruları bu aralar merakla soruluyor. Diziye yeni katılan karakteri kim oynuyor? Çiğdem Tunç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Google Haberlere Abone ol
Seksenler Amelie'nin annesi kim, Çiğdem Tunç kim?

Seksenler Amelie'nin annesi kimdir, diziye yeni katılan karakteri canlandıran oyuncu kim, kim oynuyor, kaç yaşında ve daha önce hangi dizilerde oynadı? Seksenler yeni oyuncuları arasında yer alan Çiğdem Tunç kimdir?

Seksenler dizisinde Fehmi ve Rukiye çiftinin haylaz oğulları Çağatay'ın Hollanda'da evlenerek Türkiye'ye getirdiği Amelie'nin annesi de diziye dahil oluyor.

Seksenler Amelie'nin annesi kimdir
Seksenler Amelie'nin annesi

 

Amelie'nin annesi diziye renk katan isimlerden oldu. Rukiye hanım ile tatlı atışmaları, Türk adetlerine ve geleneklerine alışmaya çalışması diziye bir farklılık getiriyor.

Karakterin diziye katılmasıyla aynı zamanda dönemin Avrupa ve Türkiye geleneklerini ve yaşam tarzını da bizlere anlatıyor. 

Seksenler Amelie'nin annesi kimdir
Seksenler Amelie'nin annesi

 

Peki, Seksenler dizisinde Amelie'nin annesi kim, kim oynuyor?

Çiğdem Tunç, açıklamaları ve konuk olarak katıldığı programlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Çılgın Bediş, Tatlı Hayat, Çekirdek Aile ve Yalan Dünya gibi projelerle tanınan Çiğdem Tunç, bir dönem Mehmet Ali Erbil’e partnerlik etmişti.

Seksenler Amelie'nin annesi kimdir
Seksenler Amelie'nin annesi

 

28 Haziran 1964 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Üsküdar Amerikan Kız Lisesi ve Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo-TV Bölümünü bitirdi. 15 yıl boyunca bale eğitimi alan Çiğdem Tunç, profesyonel sanat hayatına İDOB'de balerin olarak başladı. Pek çok Sinema filminde ve müzikallerde başrollerde, yardımcı ve konuk oyuncu olarak rol almıştır. Birçok sinema, tiyatro, televizyon programı ve etkinliklerde oyuncu, sunucu ve seslendirmen olarak görev aldı. Televizyon kariyeri ise "Boğaziçinden", "Bizden size". "Teleskop" programlarında dans etmesi ile başladı. Çiğdem Tunç, 1995 yılında fotoğrafçı Hulki Mengü ile evlendi. 25 Mayıs 2007 tarihinde boşandı.

Aranjörlüğünü Garo Mafyan'ın yaptığı "Biz İkimiz" isimli bir albümde Mehmet Ali Erbil ile birlikte çalışan Çiğdem Tunç aynı zamanda "Şiir, Şehir, İstanbul" projesinde şair Sunay Akın'ın şiirlerini okudu.

19 Aralık 2014 tarihinde vizyona giren "Vay Başıma Gelenler 2,5" adlı sinema filminde Yıldırım Memişoğlu, Bülent Çolak, Metin Zakoğlu, Fatma Toptaş, Dilek Serbest, Esra Sönmezer, Volkan Keskin ve Mustafa Şen ile birlikte rol aldı.

Çiğdem Tunç şimdilerde Seksenler dizisinde Amelie'nin annesini oynuyor.


 

Yorumlar