Sefir'in Kızı ne zaman başlıyor?

Star Tv'nin en çok sevilen dizisi Sefir'in Kızı ne zaman başlayacak izleyici tarafından merak edildi. Sefir'in Kızı koronavirüs sebebi ile ekranlara ara vermişti. Çekimlerin yeniden başlayacağı duyurulan dizi Sefir'in kızı ne zaman başlayacak? İşte Detaylar

Google Haberlere Abone ol
Sefir'in Kızı ne zaman başlıyor?

Star Tv'de yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgi ile takip edilen Sefir'in Kızı dizisi koronavirüs sebebi ile yayınına ara vermişti. Salgının yavaşlaması ve tedbirlerin gevşetilmesi ile birlikte dizinin Muğla'daki çekimlerine yeniden başlanacağı duyuruldu. Peki Sefir'in Kızı ne zaman başlayacak? İşte merak edilen detaylar...

15 . Bölümü ile ekranlara ara veren dizi Sefir'in Kızı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı, dizi ne zaman başlayacak en çok merak edilen konular arasına girdi. Sefir'in Kızı ne zaman başlayacak sorusu ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde.

Başrollerinde başarılı oyuncular Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün oynadığı dizi her Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. En son 15. Bölümü gösterilen dizinin yeni bölüm 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Geçtiğimiz günlerde dizinin çekimlerine yeniden başlanacağı duyurulmuştu. Ağustos ayına kadar devam edeceği bildirilen çekimlerde stok bölümler çekileceği de gelen bilgiler arasında.

Nare ve Sancar Efe'nin büyük aşkının konu edildiği dizinin yeni bölüm tarihi henüz netleşmedi. Ancak dizinin yeni bölüm çekimlerine haziran ayında başlanacak. 

Sefir'in kızı yeni bölümlerinin haziran ayında yayınlanması tahmin ediliyor.

Sefir'in Kızı Ne Zaman Başlayacak

Yorumlar