Seferin Kızı dizisi hangi gün yayınlanıyor? Seferin Kızı dizisi nerede çekildi?

Seferin Kızı dizisi nerede çekildi, çekimleri nerede yapıldı? Bu akşam Star TV ekranlarında ilk bölümüyle ekranlara gelen Sefirin Kızı dizisinin çekildiği yerler diziseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Sefirin Kızı dizisi nerede çekildi?

Google Haberlere Abone ol
Seferin Kızı dizisi hangi gün yayınlanıyor?

Seferin Kızı veya Sefirin Kızı dizisi nerede çekildi? Çekimler nerede devam edecek? sorularının yanıtı bu akşam Star TV ekranlarında ilk bölümüyle ekranlara gelen Sefirin Kızı dizisinin çekildiği yerleri merak eden diziseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Sefirin Kızı dizisi nerede çekildi?

Star TV'nin iddialı yapımlarından biri olan Sefirin Kızı dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. 

Bölgenin zengin iş adamlarından Sancar ile büyükelçinin kızı Nare'nin aşk hikayesini konu alan Sefirin Kızı dizisinin çekimleri Bodrum ve İstanbul'da yapılıyor. Öte yandan dizinin bir kısmı ise Karadağ'da çekildi.

SEFERİN KIZI DİZİSİ KONUSU

Sancar, ilçeye gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare'ye aşık olur. Nare'nin de karşılık verdiği aşk büyür. Daha sonra Nare, Sancar'a kaçar. İkilinin tam kavuşacağı gece Nare aniden ortadan kaybolur. 9 yıl boyunca Nare'yi unutmak için direnen Sancar'ın tam evleneceği gece Sefirin Kızı çıkagelir. 

Nare'nin yanında sürpriz bir misafir vardır. Sancar'ın kızı. 

SEFİRİN KIZI HANGİ GÜN EKRANLARA GELİYOR

Yayınlandığı ilk günden dikkatleri üzerine çeken Sefirin Kızı dizisi her Pazartesi saat 20.00'da Star Tv'de ekranlara geliyor.

Yorumlar