Seçkin Piriler neden yok, ayrıldı mı? Survivor 2023 Seçkin Piriler'e ne oldu?

Survivor 2023 yarışmasına katılan Seçkin Piriler'in ada serüveni kısa sürdü. Peki, Seçkin Piriler neden yok, ayrıldı mı? Survivor 2023 Seçkin Piriler'e ne oldu?

Google Haberlere Abone ol
Seçkin Piriler neden yok, ayrıldı mı?

Seçkin Piriler Survivor 2023'ten ayrıldı mı, neden ayrıldı, ne oldu soruları seyirci tarafından merakla sorulurken, ayrılık nedeniyle ilgili bilgiler geldi. 

Survivor 2023 yarışmasında ünlüler takımında yer alan Kaan Tekgöze'nin eski eşi Seçkin Piriler ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. Peki, Seçkin Piriler neden yok, ayrıldı mı? Survivor 2023 Seçkin Piriler'e ne oldu?

SEÇKİN PİRİLER NEDEN AYRILDI?

Seçkin Piriler, yarışmaya diğer arkadaşları gibi binbir umutla gelmişti. Türkiye'den binlerce kilometre ötede ıssız bir adada hayat mücadelesi vermeye gelen Piriler, beklediğini bulamadı. 

DAHA FAZLA DAYANAMADI

Seçkin Piriler ise Survivor'dan kendi isteğiyle ayrıldı. Piriler, ada şartlarının kendisini çok zorladığını ve devam etmek istemediğini açıkladı. Bunun üzerine Piriler eleme gecesinde oy kullanamadı ve kendisine de oy atılamadı.

SEÇKİN PİRİLER KİMDİR?

Seçkin Piriler 29 Aralık 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Piriler, 1998 yılında katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında Azra Akın'ın ardından ikinci seçildi. Yarışmanın ardından mankenlik ve modelliğe başladı.

Beymen, Marks&Spencer, Vakko, Dice Kayek, Dona Karan gibi markaların defilelerinde yer aldı. Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde ve Çılgın Dershane gibi Türk filmlerinde yardımcı rol aldı. 2003 yılında "Kırmızı Pabuçlar" adlı bir albüm çıkardı. Number One Tv'de müzik programı ile Cinecinema isminde bir sinema programı sundu. Okan Bayülgen ile birlikte Turkcell Hazır Kart reklamında rol aldı. 

Kenan Doğulu’nun "Kime Ne" müzik klibinde oynadı.

İstanbul Moda Akademisi'nde eğitim gördükten sonra koleksiyon tasarımları hazırlamaya başladı.

Piriler, televizyon çalışmalarına halen devam etmektedir.

24 Mart 2010 tarihinde 4 senedir birlikte olduğu Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile evlenmiştir.

Hakan ve Volkan adında iki oğlu vardır.

11 Mart 2016 tarihinde Kaan Tangöze ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştır.


 

Yorumlar