Seçkin Piriler'in eşi kimdir? Çocukları var mı, kaç çocuğu var, kimden? Kaan Tangöze kimdir, nerelidir?

Seçkin Piriler evli mi, eşi kimdir, soruları merakla sorulurken, ünlü ismin daha önce kaç evlilik yaptığı da merak ediliyor. Survivor 2023 yılı ünlüler takımı üyelerinden Piriler, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Piriler'in evlendiği Tangöze ile Acun'un davalık olması ise dikkat

Google Haberlere Abone ol
Seçkin Piriler'in eşi kimdir?

Seçkin Piriler evli mi, bekar mı, eşi kimdir soruları Survivor yarışmasının başlamasıyla birlikte bir kez daha gündem oldu. Survivr 2023 yarışmasının başlamasıyla birlikte Seçkin Piriler de gündeme gelen isimler arasında yer almaya başladı. Piriler'in katıldığı yarışmanın sahibi Acun Ilıcalı ile Piriler'in eski eşi Kaan Tangöze'nin bir zamanlar davalık olduklarının ortaya çıkması ise şaşırttı. Peki, Seçkin Piriler'in eşi kim, çocukları var mı, boşandı mı, Kaan Tangöze kimdir?

SEÇKİN PİRİLER EŞİ KİMDİR, EVLİ Mİ?

Survivor 2023 heyecanı başladı. Zorlu etaların yer aldığı programda ünlü isimler de mücadele ediyor. Seçkin Piriler de bu isimlerden biri. Ünlüler takımında yarışan Piriler, sezonun ilk eleme adayı oldu. 

Seçkin Piriler, 1980 yılında dünyaya gelmiştir. 1998 yılında katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında ikinci seçildi. Bir Ajans'ta mankenlik ve modelliğe başladı. Beymen, Marks&Spencer, Vakko, Dice Kayek, Dona Karan gibi markaların defilelerinde yer aldı. Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde ve Çılgın Dershane gibi Türk filmlerinde yardımcı rol aldı.

Seçkin Piriler'in eşi kimdir?
Kaan Tangöze

 

2003 yılında "Kırmızı Pabuçlar" adlı bir albüm çıkardı. Number One Tv'de müzik programı ile Cinecinema isminde bir Sinema programı sundu. Okan Bayülgen ile Hazır Kart reklamında rol aldı. Kenan Doğulu’nun "Kime Ne" müzik klibinde oynadı. İstanbul Moda Akademisi'nde eğitim gördükten sonra koleksiyon tasarımları hazırlamaya başladı.

24 Mart 2010 tarihinde Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile evlenmiştir. Hakan ve Volkan adında iki oğlu vardır. 11 Mart 2016 tarihinde Kaan Tangöze ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştır.

KAAN TANGÖZE KİMDİR?

Kaan Tangöze'nin Duman grubunun solistidir. Tam adı ise Rıza Kaan Tangöze'dir. Şişli Terakki Lisesi, Bilkent Üniversitesi Otel Yönetimi ve Turizm Bölümünü bitirmiştir. ABD'de Seattle Üniversitesinde ekonomi üzerine yüksek lisans yapmıştır.

Liseden sonra, Ari Barokas ile birlikte Mad Madame isimli grunge/cover yapan grubu kurdu ve iki yıl kadar faaliyet gösterdi.[2] ABD'de eğitimini sürdürürken Yakup Trana ile beraber müzik çalışmalarına da devam etti. Seattle'da yazdığı 'LaLaLa' isimli bir parçası ABD'de yayınlanan iki toplama albümde yer aldı. 1999 yılında, Batuhan Mutlugil ve Ari Barokas'la Duman'ı kurdu. Ocak 2006'da, Duman grubundan Batuhan Mutlugil ve Yakup Trana'yla beraber, Karanlıkta ve Tam Olsun adlı iki parçanın yer aldığı Karanlıkta isimli bir solo çalışma yaptı. Yeşim Salkım'ın Beyhude isimli parçasında vokal yaptı. Vokalistliğini yaptığı Duman grubunun şimdiye kadar 6 stüdyo albümü, 2 konser albümü ve 1 konser DVD'si vardır.

20 Ekim 2002 tarihinde Türkiye güzeli sevgilisi Ahu Paşakay evinde intihar etmiştir.

24 Mart 2010 tarihinde 5 senedir birlikte olduğu manken Seçkin Piriler ile evlenmiştir. Kaan Tangöze'nin evlendiği eşi Seçkin Piriler'den Hakan ve Volkan adında iki oğlu olmuştur. 11 Mart 2016 tarihinde Seçkin Piriler'le anlaşmalı olarak boşanmıştır.

25 Kasım 2018 tarihinde Kıvılcım Ural ile evlenmiştir.

KAAN TANGÖZE, ACUN ILICALI'YA DAVA AÇMIŞTI

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, 10 eserinin "O Ses Türkiye" ve "O Ses Türkiye Çocuklar" adlı şarkı yarışması programlarında izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle MNG Yayıncılık ile Acun Medya Prodüksiyon şirketine açtığı 10 bin liralık tazminat davasına bilirkişi raporu geldi. Bilirkişi raporunda haklı bulunan Kaan Tangöze'ye 165 bin lira ödenmesi gerektiği belirtildi.

Kaan Tangöze'nin Avukatı Eylem Akkayalı, "Senden Daha Güzel", "Oje", "Bu Akşam", "Köprü Altı", "Ah", "Seni Kendime Sakladım", "Haberin Yok Ölüyorum", "Bekle Dedi Gitti", "Melankoli", "Belki Alışman Lazım" isimli şarkılarının "O Ses Türkiye" ve "O Ses Türkiye Çocuklar" programında izinsiz olarak birçok defa kullanıldığı iddiasıyla, MNG Yayıncılık ile Acun Medya Prodüksiyon şirketine 2018 yılında 5 bin TL maddi, 5 bin TL ise manevi tazminat davası açmıştı. 

Yorumlar