Seçil Erzan'ın kırık telefonundan yeni mesajlar çıktı

Seçil Erzan'ın soruşturma esnasında kırdığı telefonundan yeni mesajlaşmalar ve isimler çıktı. Çıkan isimler arasında Zafer Partili bir kişi de bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Seçil Erzan'ın kırık telefonundan yeni mesajlar

Türkiye'nin gündeminde yer alan büyük dolandırıcılık olayında, Seçil Erzan'ın yarın gerçekleşecek duruşması öncesinde yeni bilgiler ortaya çıktı. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu tarafından elde edilen bilgilere göre, Erzan'ın dolandırdığı kişiler arasında Zafer Partisi Tekirdağ İl Başkanı Fatih Altıntaş'ın da olduğu iddia edildi.

Whatsapp Yazışmaları Ortaya Çıktı

Erzan'ın kırık telefonundan elde edilen Whatsapp yazışmalarında, Altıntaş'ın Erzan ile yaptığı görüşmeler dikkat çekiyor. Görüşmelerde, Altıntaş'ın Erzan'a yatırım yaparak milletvekili adayı olmayı planladığı anlaşılıyor.

Altıntaş'ın Avukatı Açıklama Yaptı

Hasan Keçe, Altıntaş'ın avukatı, müvekkilinin köklü bir aileden geldiğini ve Erzan'la akrabalık ilişkileri üzerinden tanıştığını belirtti. Keçe, müvekkilinin Erzan'a güvenerek para verdiğini ve dolandırıldığını ifade etti.

Dolandırıcılık Olayı Üzerine Detaylar

Seçil Erzan'ın, bankacılık üzerinden resmi işlemler yapılacağı vaadiyle Altıntaş dahil birçok kişiyi kandırdığı iddia ediliyor. Avukat Hasan Keçe, diğer mağdurlar gibi Altıntaş'ın da sonuçta zarara uğradığını ve olay kapsamında mağdur olduğunu vurguladı.

Seçil Erzan'ın Duruşması Bekleniyor

Seçil Erzan'ın yarınki duruşmasında bu iddiaların ele alınması ve olaya dair daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

 

Yorumlar