Savaşçı son bölüm izle Savaşçı 108. Bölüm full tek parça izle

Savaşçı dizisi yeni bölümü yani 108. Bölüm ile 5 Haziran 2021 Cumartesi günü yeni sezona merhaba diyor. Hayranlarının uzun zamandır bekledikleri dizi yeniden kaldığı yerden başlıyor. Yeni bölümde Göktürk Albay, terörist kardeşi (kendi ikizi) tarafından tuzağa düşürülür.

Savaşçı son bölüm yani 108. Bölüm ile beşinci sezona merhaba dedi. Yeni bölüm 5 Haziran 2021 Cumartesi akşamı FOX TV'de hayranlarının karşısına çıkıyor. Uzun aradan sonra yeniden yayına başlayan diziyi merakla bekleyen hayranlarını çeşitli değişiklikler bekliyor. Örneğin Kılıç Timi neredeyse tamamen değişmiş durumda. Savaşçı son bölüm canlı izlemek isteyenler yazının altındaki linki takip edebilirler. Savaşçı son bölüm full tek parça izlemek isteyenler ise diziden sonra buradan izleyebilirler. 

Savaşçı son bölüm izle Savaşçı 102. Bölüm full tek parça izle
Savaşçı dizisinin yeni sezonunda Tamer Karadağlı da Göktürk Albay karakterini canlandırıyor.

 

Dizinin yeni sezonunda ünlü oyuncu Tamer Karadağlı da albay rütbesiyle yer almaya başladı. 

Timdeki ekipten geriye sadece Haydar kalmış durumda. Yeni senaryoya göre Haydar, bütün arkadaşlarını kaybetmiş, başına kötü olaylar gelmiş. Ancak yeniden toparlanma vakti geldiğinde ise tekrar göreve hazırlanıyor ve yeni bir tim kuruyor. Yeni sezon da bu tim ile devam edecek. 

YENİ SEZON OYUNCULARI

Savaşçı dizisinin yeni sezon oyuncuları ise şunlardır: 

Savaşçı son 100. Bölüm izle canlı full tek parça

Savaşçı son 100. Bölüm izle canlı full tek parça

Savaşçı son 100. Bölüm izle canlı full tek parça

SAVAŞÇI 99. BÖLÜM (EYLÜL AYINDA YAYINLANAN SON BÖLÜM)

Savaşçı'nın en son bölümü 2020 Eylül ayında yayınlanmıştı. Ondan sonra da bir daha yayın yapmamıştı. İşte Savaşçı geçen sezon son bölüm: