En iyi Open World / Açık Dünya oyunları

Open World / Açık Dünya oyunları, sabit kurallar ve yönergeler olmadan kendi kurallarınız çevresinde oynayabileceğiniz sanal dünya oyunlarıdır. Son zamanların en trend oyunları olan açık dünya oyunlarında kuralları siz belirlersiniz. 2018 yılının en trend açık dünya oyunlarını sizler için derledik

Google Haberlere Abone ol
En iyi Open World - Açık Dünya Oyunları

Bilgisayar oyunları ilgi alanınızsa son yılların sevilen oyunlardan Open World / Açık Dünya oyunlarından haberdar olmamanız düşünelemez. Open World oyunları online video oyunlarıdır. Kuralları tamamen kendinizin belirlediği bu video oyunlarının en etkili ve akıcı olanlarını sizler için derledik.

Hikayeleri ve oynanma biçimleri ile bilgisayar oyunları sevenlerin vazgeçemediği Open World (Açık Dünya) oyunlarının 2018 yılı en iyileri;

Red Dead Redemption 2 (Open World / Açık Dünya)

Oyuncuları Arthur Morgan ve Dutch çetesinin en iyi zamanlarına götüren bu açık dünya oyunu, en kapsamlı ve sürükleyici olanların başında geliyor. Oyunun John Marston karakteri başrolde bulunuyor. Ünlü çete Arthur Morgan ve Dutch çetesinin geçmiş zaman yolculuğunda çetenin başına gelenler ilgi odağınız oluyor.

Red Dead Redemption 2 'de öne çıkan en çarpıcı özellik detaycı olması. Rockstar'ın en iyi oyunlarından olan Red Dead Redemption 2, GTA 5 ile ortaya koydukları büyük detaycılık performansını dahada ileri taşıyor. Red Dead Redemption da animasyonlar oyuncuların büyük beğenisi topluyor.

Red Dead Redemption 2 detayları muhteşem güzellikleri ilgi ile izlemenize sebep oluyor.

Assassin’s Creed Odyssey (Open World / Açık Dünya)

Sanal dünyaya yeni bir boyut kazandıran açık dünya oyunlarının en iyilerinden Assassin’s Creed Odyssey sanal oyun dünyasında sizi bambaşka diyarlara götürüyor. Hikaye söylemlerinde ve ikili konuşmalarda büyük değişimlerle oyuncunun karşısına çıkan bu açık dünya oyunu, yetenek çeşitliliği ile oyuncuları kendisine hayaran bırakıyor. Yepyeni yetenekler arasında seçim kolaylığı sunan oyunda savaş esnasında bütün yetenekleri ortaya koymanız mümkün. Açık dünya oyunlarını seviyorsanız ve bu oyunu hiç bitirmediyseniz kaçırdığınız çok şey var.

Marvel’s Spider-Man (Open World / Açık Dünya)

Geçtiğimiz günlerde Örümcek Adam karakterinin tasarlayıcısı Sten Lee'yi kaybettik. Sten Lee'nin ortaya çıkardığı ve yıllara damgasını vuran efsane karakter Örümcek Adam oyunseverlerin karşısına, bir açık dünya oyunu olan Marvel's Spider-Man ile çıkıyor.

Örümcek Adam'ın bilindik hikayesinin dışında ilerleyen oyunda bambaşka bir kurgu ile karşılaşacaksınız.  Peter Parker ı bu oyun dünyasında kuralları siz koyarak kontrol etmek müthiş bir deneyim sunuyor. Ayrıca, birbirinden farklı pek çok kostüm seçeneği sunan oyun son yılların en trend açık oyunlarından.

Örümcek Adam'ın bilindik dövüş biçimlerinin dışında pek çok farklı yetenek sizleri bekliyor.

Açık Dünya Oyunları (Open World) Ne demek, Nasıl Oynanır?

Açık Dünya Oyunları, sanal dünyada video oyunları için kullanılan addır.

Açık Dünya (Open World) oyunlarında kuralları siz belirlersiniz. Oyunun sabit direktifleri ile değil tamamen kendiniz olarak ilerlersiniz. Sanal dünyada hareket serbestiyeti getiren open world oyunlar görevleri tamamla seviyeni geç mantığından tamamen farklıdır. Oyuncu adeta kendi özgür dünyasında ilerler.

Açık Dünya Oyunlarındaki gerçekçilik ve animasyonlar meraklılarının tercih sebeplerinden biridir. Karakterler ve ikili konuşmaları da oyunculara keyifli anlar yaşatır.

Yorumlar