Samsung Galaxy S23 Ultra'ya gece görüşlü kamera

Teknoloji devlerinden Samsung gece görüşlü kamera özelliği olan olan seriyi piyasaya sürecek. Samsung Galaxy yeni serisinde gece görüşlü kamera olacak.

Google Haberlere Abone ol
Samsung Galaxy S23 Ultra'ya gece görüşlü kamera

Teknoloji devi Samsung kamera özelliğini geliştirdi ve gece görüşlü kamera ile üreteceği yeni seri Samsung Galaxy'i piyasaya sürecek. Samsung Galaxy S23 Ultra gece görüşlü kameraya sahip olacağı Samsung tarafından takipçilerine bildirildi.

Samsung Galaxy S23 Ultra serisinin,  Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi ile en iyi kameraya sahip akıllı telefon olması bekleniyor.

Universelce kullanıcı adıyla Twitter’da  yapılan açıklamaya göre; Galaxy S23 Ultra’nın gece kamerası gerçekten gece görüşü sağlayacak. Kamerasıyla 2023 yılına damga vurması beklenilen Samsung Galaxy S23 Ultra hakkında tam olarak “S23 Ultra’nın gece görüş kamerasının gerçekten gece görüşü olduğunu vurgulamam gerekiyor” denildi.

Samsung Galaxy S23 Ultra kamera
Samsung Galaxy S23 Ultra kamerasında gece görüş özelliği olacak

 

Cihazın gece fotoğraflarına örnek olarak bir görsel henüz yayınlanmadı. Galaxy S23 Ultra, Snapdragon 8 Gen 2’nin görsel işleme yeteneği ve 108MP, 12MP, 12MP ve 2MP kurulumundan oluşan arka kamera sistemi var. Daha önceki gelen haberlerde Galaxy modelinin yalnızca düşük ışıklı fotoğraflarda değil, gün ışığında çekilmiş fotoğraflarda da yetenekli bir telefon olduğu ifade edildi.

Yorumlar