Samar Dadgar kim, nereli, kaç yaşında?

Samar Dadgar kim, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, aslen memleketi neresidir? Özcan Deniz'in sevgilisi Dadgar'ın kim olduğu merak ediliyor.

Samar Dadgar kim, nereli, kaç yaşında? - Sayfa 1

Samar Dadgar kim, nereli soruları Özcan Deniz'in yeni sevgilisini duyanlar tarafından merakla soruluyor. Ünlü şarkıcının ilginç isimli sevgilisinin aslen nereli, memleketinin neresi olduğu merak ediliyor.

Kendisinden yaşça çok küçük veya yaşça çok büyük isimlerle sevgili olma modası sosyete dünyasında giderek yaygınlaşan bir hal aldı. Birçok erkek veya kadın ünlü isim kendisinden en az 20-30 yaş küçük sevgililer edinerek kameraların karşısına geçiyor. Bu durum neredeyse normal bir hal almış durumda. 

Özcan Denizin sevgilisi Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında Evlilik teklifi paylaşımıyla gündemde
İranlı bir moda tasarımcısı olan Samar Dadgar, 27 yaşında. Dadgar ile Özcan Deniz'in birlikteliğinin geçen yaz başladığı iddia edildi. Özcan Deniz önceki eşi Feyza Aktan'dan Haziran 2019'da boşanmıştı.

Samar Dadgar kim, nereli, kaç yaşında? - Sayfa 2

KÜÇÜK SEVGİLİ MODASI

Samar Dadgar da sanat veya sosyete dünyasında "küçük sevgili" olarak giren isimlerden biri oldu.

Ünlü sanatçı Özcan Deniz, bir süredir birlikte olduğu modacı sevgilisine olan aşkını bu sözlerle ilan etmişti: Tam "kaybettim" dendiği zaman bulunansın. Vicdansın, Baharsın, Denizsin, Kumsalsın...Küçük kalbinle koca dünyaya kafa tutansın...İyi ki de "inatsın",sabırsın. Onca "yok"luğa sahiplerin arasında nadide bir "VAR"SIN..

Özcan Denizin sevgilisi Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında Evlilik teklifi paylaşımıyla gündemde
Gözlerden uzak bir yaşam süren Dadgar, önceki gün sosyal medya hesabından tektaşının fotoğrafını yayınladı. Sevgilisiyle görüntülerinin de yer aldığı paylaşıma İranlı güzel, "Hediye gibi geldin hoş geldin" mesajını not düştü.

ÖZCAN DENİZ KAÇ KEZ EVLENDİ?

Özcan Deniz, 1992 yılında Handan Deniz ile evlendi. 2002 yılında boşanan Deniz, 2018 yılında ise Feyza Aktanla evlenip, 2019 yılında boşandı.

Samar Dadgar kim, nereli, kaç yaşında? - Sayfa 3

YAŞ FARKI OLANLARDA EBRU GÜNDEŞ EVLENDİ İDDİASI

Aralarında çok büyük bir yaş farkı olan ünlü sevgililerden biri de Ebru Gündeş ile Iraklı sevgilisi olmuştu. İkilinin sevgili oldukları daha önce basına yansımıştı. Şimdi ise evlendikleri haberleri bomba gibi düştü. 

Reza Zarrab ile yasak aşk iddialarının gölgesinde boşanan ve son dönemlerde kendisinden 19 yaş küçük Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı öne sürülen şarkıcı Ebru Gündeş'ten, magazin gündemine bomba gibi düşen bir haber geldi. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw'un sessiz sedasız evlendiği iddia edildi. Çiftin Dubai'ye yerleşme kararı aldığı da gelen bilgiler arasında.

Gündeş'in, Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti.

Hatta iş insanı Ebru Gündeş'in sahne aldığı bir mekanın en ön masasından her hafta yer yaparak aşkını izlemeye gittiği konuşulmuştu.

Samar Dadgar kim, nereli, kaç yaşında? - Sayfa 4

KENDİSİNDEN 19 YAŞ KÜÇÜK

Son olarak Ebru Gündeş ve 19 yaş küçük sevgilisi hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Sevgilisi ile Dubai'de gizli gizli görüşen Gündeş'in, Khoshnaw ile Dubai'de evlendiği iddia edildi.

Gündeş'in kızı Alara için okul baktığı ve Dubai'ye yerleşeceği de öğrenildi.

İddialara göre Gündeş, sadece konser olduğu zamanlarda Türkiye'ye gelecek.

Ayrıca Ebru Gündeş'in, Dubai'ye yerleşme konusunda hiç tereddüt yaşamadığı da öne sürüldü.

2021 yılında 11 yıllık evliliğini bitiren Ebru Gündeş, Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Ebru Gündeş'in sevgilisinin kendisinden 19 yaş küçük olduğu ve birbirlerine daha yakın olmak için aynı siteye taşındığı öğrenilmişti.

Ebru Gündeş, geçtiğimiz sene çocuğunun babası Reza Zarrab ile 11 yıllık evliliğini noktalamıştı.