Saldırıda ölen sivillerin kimlikleri de belli oldu

Terör saldırısında şehit olan 4 polis ile 4 vatandaşın cenazesi, yakınlarına teslim edildi

Google Haberlere Abone ol
Saldırıda ölen sivillerin kimlikleri de belli oldu
Vezneciler'deki terör saldırısında şehit olan 4 polis ve hayatını kaybeden 4 vatandaşın cenazesi, Adli Tıp Kurumundan alındı.

Terör saldırısında hayatını kaybeden şehit polisler ve vatandaşların cenazeleri, Adli Tıp Kurumundan alınmaya başlandı.

Saldırıda şehit olan polislerden 4'ünün cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Ambulanslarla Adli Tıp Kurumundan çıkarılan şehit polislerin cenazelerinin memleketlerine gönderileceği öğrenildi.
Olayda hayatını kaybeden vatandaşlardan Ahmet Bayraktar, Elif Tutuş İnce, Esra ve Hakan Tekin'in cenazesi de yakınlarınca teslim alındı.

Saldırı sırasında yaşamını yitiren Elif Tutuş İnce’nin patlamanın olduğu caddede bir banka şubesinde çalıştığı ve işe giderken yaşamını yitirdiği belirlendi. İnce’nin cenazesi bu akşam götürüleceği memleketi Malatya’da yarın toprağa verilecek.

Esra Tekin ve Hakan Tekin çiftinin cenazeleri de yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak Zeytinburnu Kozlu Mezarlığı’ndaki gasilhaneye götürüldü.

İşadamı Hakan Tekin’in İstanbul Üniversitesi’nde çalışan eşi Esra Tekin’i işe bırakırken saldırıya yakalandıkları belirlendi. İstanbulÜniversitesi de Esra Tekin için taziye mesajı yayınladı.

Cenazesi Adli Tıp Kurumunda olan iki şehit polis için ise yarın cenaze töreni düzenleneceği belirtildi.

 

Yorumlar