Şahane Hayatım 5. Bölüm Neden Yok? Full İzle

Şahane Hayatım 5. Bölüm dizisini izleyemeyenler "neden yok" sorusunu soruyor.

Google Haberlere Abone ol
Şahane Hayatım 5. Bölüm Neden Yok? Full İzle

"Şahane Hayatım" dizisinin 5. bölüm geçtiğimiz hafta yayınlandı. Dizinin son bölümünü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Peki, Şahane Hayatım 5. Bölümde neler oldu, neler yaşandı? İşte yeni detaylar:

ŞEBNEM'İN ZOR ANLARI

Dizinin bu bölümünde, Şebnem önemli bir dönüm noktasına geliyor. Aldığı bıçak yarası nedeniyle yüksek enfeksiyon kaparak yatağa düşüyor. Bu durum, onu Mesut'un bakımına muhtaç hale getiriyor. Şebnem, Niyazi'nin açtığı yarayı Mesut'a nasıl açıklayacağını düşünürken, Mesut da Şebnem'den şüpheleniyor ve onun üzerine gitmeye karar veriyor. Ancak Mesut'u bu kararından vazgeçiren bir olay oluyor​​.

MELİSA'NIN PLANI

Öte yandan Melisa, Onur'u elde etmek için kararlı görünüyor. Ancak karşısında Şebnem gibi güçlü bir rakip olduğu için işi oldukça zorlaşıyor. Bunun üzerine Melisa, olayları daha da karıştırmak ve Şebnem'e kendi evinde meydan okumak için bir plan yapıyor. Melisa'nın bu tehlikeli oyununa yeni ve gizemli bir oyuncu da dahil oluyor​​.

GEÇMİŞİN GÖLGESİ

Bu bölümde ayrıca, Şebnem'in geçmişi de gündeme geliyor. Geçmişten gelen Selo ve Izbandut, Şebnem'i bulmak için Mange'ye kadar geliyorlar. Şebnem, Melisa, Onur ve Mesut ile uğraşırken bir yandan da bu tehlikeli ikiliden kurtulmaya çalışıyor. Güvenebileceği ve yardım isteyebileceği kimsesi olmadan, Şebnem bu ikiliden kurtulmayı başarabilecek mi, merak konusu​​.

ŞAHANE HAYATIM YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Şahane Hayatım 7. Bölüm Fragmanı şöyle:

Şahane Hayatım 5. Bölüm full izle: https://www.youtube.com/watch?v=rXeBvUnR76c 

Yorumlar