Sadakatsiz son bölüm izle 20. Bölüm Full Tek Parça

Sadakatsiz son bölüm ya da 20. Bölüm 3 Mart 2021 Çarşamba günü yeni gelişmeleriyle ekrana geliyor. Sinan'ın Tekirdağ'a gelişi Volkan'ı çileden çıkarırken, dengelerin alt üst olması ise yeni gelişmeleri de beraberinde getiriyor.

Sadakatsiz son bölüm yani 20. Bölüm 3 Mart 2021 Çarşamba akşamı Kanal D'de hayranlarının karşısına çıyor. Başrollerinde Asya rolünde Cansu Dere'nin Volkan rolünde ise Caner Cindoruk'un oynadığı dizinin yeni bölümünde yeni gelişmeler ayşanıyor. Yeni bölümde Asya'nın okul arkadaşı Sinan Tekirdağ'a geldikten sonra onunla iyice yakınlaşmaya başlıyor. Volkan, Asya'nın bu hareketlerini tasvip etmiyor, Sinan'dan uzak durmasını talep ediyor. Ancak Asya, Volkan'ın söylediklerini umursamıyor. Öte yandan Volkan'ın Derin ile de başı belada, kendini affettirme açabaları işe yarayacak mı? Sadakatsiz son bölüm canlı izlemek için altta verilen linki takip ediniz. Dizinin yeni bölümünü full tek parça izlemek için ise onun altındaki linki taki edebilirsiniz. 

Sinan, geçici olarak geldiği Tekirdağ'dan ayrılmaya hiç niyetli görünmüyor.

 

Sinan'ın varlığı Volkan'ı çileden çıkarıyor.

 

SADAKATSİZ OYUNCULARI: 

Oyuncular: Cansu Dere (Asya) Caner Cindoruk (Volkan) Melis Sezen (Derin) Burak Sergen (Haluk) Özge Özder (Derya) Eren Vurdem (Mert) Yeliz Kuvancı (Bahar) Olcay Yusufoğlu (Serap) Nazlı Bulum (Nil) Gözde Seda Altuner (Gönül) Emir Taro Tekin (Selçuk) Alp Akar (Ali)

SADAKATSİZ CANLI İZLE:

SADAKATSİZ SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE:

https://www.kanald.com.tr/sadakatsiz/bolumler/sadakatsiz-son-bolum