Saç düzleştirici ile uyuşturucu paketleme

İzmir'in Karşıyaka ve Konak ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 3 kilo 690 gram bonzai, 5 bin 680 adet ecstasy hap ele geçirildi, 3 kişi tutuklandı. Şahısların saç düzleştirici ile paketleme yaptıkları belirlendi. Narkotik...

Google Haberlere Abone ol
Saç düzleştirici ile uyuşturucu paketleme

İzmir'in Karşıyaka ve Konak ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 3 kilo 690 gram bonzai, 5 bin 680 adet ecstasy hap ele geçirildi, 3 kişi tutuklandı. Şahısların saç düzleştirici ile paketleme yaptıkları belirlendi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan ve sokak satıcılarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar neticesinde Karşıyaka ilçesinde S.A. ve Ö.S. isimli şahısların bulunduğu araç durdurularak arama yapıldı. Aramalarda 3 kilo 690 gram bonzai, 5 bin 680 adet ecstasy hap, 110 adet bonzai paketi, 3 adet elektronik terazi, 1 adet uyuşturucu maddelerin paketlerini kapatmak amacıyla kullanılan saç düzleştirici ele geçirildi. Gözaltına alınan S.A. ve Ö.S. sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Aynı gün Konak ilçesinde ise bir adrese operasyon düzenleyen ekipler, 6 kişiyi gözaltına aldı. 240 adet ecstasy hap, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 32 adet fişek, 4 adet dolu tabanca fişeği, 180 adet boş şeffaf jilatin, 27 adet sigara sarma kağıdı, 1 adet sallama tabir edilen bıçak, 3 adet bong tabir edilen pet şişeden yapılmış düzenek ve bir miktar para ele geçirildi. Gözaltına alınan G.S., A.K., A.A. ve E.Y. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. G.Ç. ve A.K. isimli şahıslar adliyeye sevk edildi. A.K. mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİHAN

Yorumlar