S Sport paralı mı, uyduda var mı, frekansı nedir, canlı yayın nasıl izlenir?

S Sport paralı mı, uyduda var mı, frekansı nedir, canlı yayın nasıl izlenir?

Google Haberlere Abone ol
S Sport paralı mı, uyduda var mı, frekansı nedir,

S Sport paralı mı, uyduda var mı, frekansı nedir, canlı yayın nasıl izlenir? Bu akşam yayınlanacak Talleres Cordoba - Velez ve Palmeiras - Atletico Minerio maçlarını izlemek isteyen futbolseverler maçların yayın saatleri, kanalı ve kanalın yayın yaptığı platformu öğrenmek istiyor. Peki, S Sport paralı mı, uyduda var mı?

S Sport, Saran Holding'in D-Smart platformuna özel olarak yayın yapan Spor Smart 2 (O dönemki adı Smart Spor 2) kanalını satın almasıyla 18 Mart 2017 tarihinde ismini değiştirerek kurmuş olduğu kanaldır.

La Liga, Serie A, EuroLeague, Eurocup, Formula 1, NBA, WWE, UFC başta olmak üzere dünyanın en önemli spor organizasyonlarını yayınlamaktadır. Turkcell TV+, KabloTV, D-Smart ve tivibu platformları üzerinden yayın yapmaktadır.

D-Smart 78. kanal, KabloTV 240. kanal, Turkcell TV+ 77. kanal, tivibu 73. kanaldan yayın yapmaktadır.

Bulunduğu dijital platformların spor veya süper paketlerinde yer almakta ve sadece HD görüntü kalitesinde şifreli yayın yapmaktadır.

12 Eylül 2020 itibarıyla tivibu'da 73. kanala geçmiştir. Digiturk'te 4 Eylül 2020, blutv'de 7 Temmuz 2021 ve 1 Nisan 2022 tarihi itibarıyla S Sport 2 ile beraber Vodafone TV platformundan ayrılmıştır.

Saran Holding'in UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi yayın haklarını Exxen'e satmasına rağmen, karşılaşmaların özetleri ve maçlar bittikten sonra bazı oynanan maçların tamamı S Sport ve S Sport 2'de yayınlanmaktadır.

Ayrıca S Sport Plus'tan da oynanan tüm maçların özetleri ve 90 dakikalık dilimleri izlenebilir.

S Sport kanal bilgileri:

D-Smart 78. kanal (HD)

tivibu Uydu 73. kanal (HD)

KabloTV 240. kanal (HD)

tivibu Ev 73. kanal (HD)

Turkcell TV+ 77. kanal (HD)

 


 

Yorumlar