Rüyada yumurta görmek ne demek

Rüyada yumurta görmek, bereketli zenginliktir. Rüyada yumurta görmek bekar için evlenmeye delalet eder. Rüyada yumurta, mal ve zenginlik şeklinde yorumlanır.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada yumurta görmek ne demek

Rüyada yumurta görmek, para, mal, mülk, zenginliktir. Rüyada yumurta görmek, bekar kişi için evlilik şeklinde yorumlanır.

Yumurta en güzel nimetlerden biri olduğundan dolayı, rüyada yumurta görmek, rüya tabircileri tarafından nimete erişmek şeklinde yorumlanır. Yumurta mutluluktur. Rüyada pişmiş yumurta görmek, mal kazanmak anlamındadır. Yumurtanın beyazını rüyada görmek, gümüş ile yorumlanır yumurtanın sarısını rüyada görmek ise altına işaret eder. Dolayısı ile ikiside zenginlik anlamı taşır.

Rüyada yumurta görmek, akraba ve dostlarla yakın ilişki içinde olmak demektir. rüyada görülen yumurta biriktirilecek mal şeklinde yorumlanır.

Rüyada yumurta görmek

Cafer-i Sadık'a göre rüyada bir tavuğun yumurtladığını görmek çocuk sahibi olacak şeklinde yorumlanmıştır.

Rüyada yumurta yemek, mal edinmek, zenginliğe kavuşmak demektir. Rüyada eğer bir kişinin rüya sahibine yumurta verdiğini görmesi zürriyetinin devam edeceği anlamını taşır.

Yumurtayı kabuğu ile yediğini görmek, bazı gizli şeylerin açığa çıkması anlamını taşır.

Rüyada tavuğun folluğundan yumurta çıkarmak dedikodu anlamını taşır.

yumurta çoğu zaman, mala, bekar için evliliğe, çocuk bekleyen için çocuğa işaret eder. yumurtanın beyazı gümüş mal sarısı ise altın maldır.

Yorumlar