Rüyada Sarımsak Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada sarımsak görmek, art niyetlere, kem gözler ve düşünceler şeklinde yorumlanır.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada Sarımsak Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada sarımsak görmek, art niyetlere, kem gözlere ve düşüncelere yorulmalıdır. Bu rüyayı gören kişinin etrafındaki kötü niyetli kişilerin varlığı ile değerlendirilmelidir. Rüyayı görenin haksızlığa uğraması, iftiraya uğraması söz konusudur. Habersiz olduğu bir konudan suçlanmak, sorumlu tutulmak bu rüyanın anlamıdır. Yaşananlar sebebiyle zor zamanlar geçireceğiniz, iftira nedeniyle hayal kırıklıkları yaşayacağınız düşünülmelidir. 

Bazı yorumculara göre, sıkıntılı dönemi atlatacağınıza, maddi yönden rahatlayacağınıza verilen bir işarettir. Sarımsağı yemeniz kötü bir şekilde anılacağınızı anlatır. Pişmiş sarımsak yemek ise, bir konuda tövbe etmenize yorumlanır. Hasta kişilerin yemesi iyileşmek olarak düşünülmelidir. Kadınların gördüğü bir rüya ise, evlilik haberi olarak yorumlanmalıdır.

Rüyanızda sarımsağı köklemek, akrabalara tarafından zarara uğratılacağınız anlamını taşır.

Rüyada sarımsak soymak, hakkınızda yapılacak dedikoduya, kederlere ve üzüntüye yorulur. Sarımsağı yemeniz, ortamdan dışlanmak, büyük günah sayılan suç işlemek suretiyle hor görülmek anlamını taşır.

Rüyada sarımsağı birinden almak, istediğiniz şeye kavuşacağınıza, dileğinizin gerçekleşeceğine ve sevinçlere işaret edecektir.

Rüyada sarımsak döven insan, rahat, huzurlu ve zengin bir yaşamın kapılarını açacak demektir. Sıkıntı yüzü görmeden, dertlerden uzak bir hayat onu beklemektedir. Sarımsağı dikerseniz, beklettiğiniz bir işi tekrar başlatacağınız anlamına gelecektir. Diğer rüyalar gibi sarımsak rüyalarınızı genel değerlendirerek yorumlayınız. Olumlu olarak yorumlanan rüyalar her zaman hayra işaret edecektir.

Yorumlar

Nur Ruyamda arka bahçedeki farelerin agzında sarımsak vardı calip yuvaları a kaçıyorlardı