Rüyada kar görmek alimlere göre ne anlama gelir?

Rüyada kar görmek, farklı şekillerde tabir olunmuştur. Mevisiminde görülen kar bolluk ve bereket anlamını taşır. Mevsiminde görülmeyen kar ise hastalık habercisidir.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada kar görmek alimlere göre ne anlama gelir?

Rüyada kar görmek bazı rüya tabircilerine göre, hastalık olarak yorumlanır. Mevisiminde görüldü ise bolluk bereket mevisiminde değil ise hastalık demektir.

Rüyada karla ateşi bir arada görmek aşkla muhabbete, toprakta fazla biriken kar devlet işlerinden doğacak sıkıntıya, olağan şekilde biriken kar bolluğa, berekete, üzerine kar yağması yolculuğa yahut bir işten zarar görmeye olarak tabir edilir.

Kar üzerinde uyumak mahpusa girmeye, kar üzerinde yürümekse rızık elde etmeye şeklinde yorumlanır.

Mevisiminde görülen kar iyi şekilde tabir edilir. Güzel günlerin habercisidir. Sıkıntı biter ferahlık gelir.

Rüyada Kar Görmek Ne Anlama Gelir

Karda yürüyüp ayak izlerini görmek, beklenmedik anda gelecek güzelliktir. Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk ve ferah demektir. Rüyada görülen kar rızık ve bolluktur.

İmam Nablusi'ye göre rüyada kar görmek

Nablusi Hz. e göre rüyada kar görmek, mevsiminde ise bolluk bereket ve rızıktır. Güzel ve sevinçli günler görüleceği anlamını taşır. Huzurlu bir yaşam yaşanacak anlamı taşır.

Rüyasında kar alıp sattığını görmek, hasta ise iyileşeceğine; kar içinde yuvarlandığını görmek, rızk bolluğuna; karda kızakla kaydığını görmek, rızık elde etmek için bir yolculuğa çıkacağına; karda üşüdüğü için ateş yakıp ısındığını görmek, sevdiği bir kişi ile güzel bir evlik yapacağı şeklinde yorumlanır.

Cabir ul Mağribiye göre; bahar mevsiminde kar yağdığını görmek mağlubiyettir.

Kirmaniye göre ise rüyada kar görmek; soğuk yerlerde kar görmek hayır ve bereket, sıcak yerlerde ise, kıtlık ve kederdir. Kar yediğini gören yaz mevsiminde ise, bereket ve fayda görür. Kış zamanında rüyada kar yemek fenadır, sıkıntıya delalet eder.

Cafer-i Sadıka göre rüyada kar görmek, altı şekilde yorumlanır:

Bol rızık, güzel hayat, çok mal, ucuzluk, asker, musibet. Yazın kar yağdınığını görmek musibettir.

Yorumlar