Rüyada iğne görmek ne anlama gelir

Rüyada iğne görmek, rüya tabircileri tarafında farklı şekillerde yorumlanmıştır. Rüyada iğne görmek, maddi olarak sıkıntıda olan birinin yakın zamanda sıkıntıdan kurtulup bolluğa erişeceğine delalet eder.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada iğne görmek ne anlama gelir

Rüyada iğne görmek, rüya yorumcuları tarfından farklı şekillerde tabir olunur. Rüyayı gören kişi eğer maddi olarak darlık içinde ise yakın zamanda bolluğa kavuşacağı anlamı taşır. rüyada iğne görmek, bekar kişi için evlilik ile tabir olunur. Rüya  sahibi eğer hamile ise kız çocuğu olacağına işaaret ederr denilmektedir. İmam Nablusi de rüyada iğne görmeyi bekar için evlenmek olarak yorumlamıştır. Ayrıca fakirin zengin olmasına işaret eder demiştir. Rüyada iğne görmek iyi kadın ve iyi erkek olarakda tabir edilmiştir.

Rüyada Eline İğne Almak

Rüyayı gören kişinin yolunda gitmeyen işleri varsa onların tez vakitte yoluna gireceğine işaret eder. Emel ve arzularına yakın zamanda kavuacak anlamı taşır. 

Rüyada İğne Kırılması

Elinde tuttuğu dikiş diktiği iğnenin kırıldığını gören kişinin işlerinin yolunda gitmeyeceğine işaret eder denilmiştir.

Rüyada Çuvaldız Görmek

Çuvaldız rüyası da aynen iğne rüyası gibi yorumlanmıştır.

Rüyada İğne Yediğini Görmek

Rüyada iğneyi ağzına aldığını veyahut yediğini gören kimse rüyayı gören kişiye zararı dokunacak bir kişiye işaret eder. Rüya sahibinin söylememsi gereken gizli şeyleri anlattığı birinden zarar görecek anlamını taşır. 

Rüyada Birden Fazla İğne Görmek

İmam Nablusi'ye göre, rüyada görülen tek iğne gibi tabir edilir.

Rüyada İğne İle Birşey Dikmek

Eğer rüya sahibi rüyasında birilerinin giysisini dikiyorsa o insanlara öüt verir. İğne nasihattir, iplik ise nasihat edendir diye yorumlanmıştır. Yırtık parçalanmış birşeyi sağlamca diktiğini görmek, dedikodudan tevbe etmek anlamını taşır. 

Rüyada İğne Görmek Ne Anlama Gelir

Yorumlar