Rüyada Hamile Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada hamile olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin kadın veya erkek olmasına göre yorumlanması gerekir. Rüyada hamile olduğunu görmek genellikle hayra yorulur.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada Hamile Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada hamile olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin kadın veya erkek olmasına göre değerlendirilmelidir. Genelde hayra yorulan bu rüyalar kadın ve erkek için iyi sayılmalıdır.

Rüyada hamile olduğunu gören kişi bir kadın ise mala, bir erkek ise keder ve hüznün varlığına işaret edecektir. Rüya sahibi kadının, karnının büyüklük derecesi, mal varlığının miktarına işaret etmektedir. Rüyayı gören kişi bir çocuk ise erkek olması durumunda babası ile kız olması durumunda annesi ile birlikte yorumlanmalıdır. 

Bazı tabircilere göre, rüyasında hamile olduğunu görenlerin mal varlığında artış olacaktır. Rüyasında karısını hamile olarak gören bir erkek, dünya mallarından istediği bir şeye kavuşur. Rüyasında hamile olduğunu gören ister erkek, isterse kadın olsun her zaman hayra yorulmalıdır. Rüyada bir hayvanın hamileliğini görmekte hayırlı bir rüya olarak bilinir.  

Rüyasında hamile olduğunu gören bir kadın malının artacağına ve övgüler alacağına inanmalıdır. Rüyayı gören erkek ise, insanlardan gizlemiş olduğu bir sırrının afişe olacağını bilmelidir. Keder ve üzüntüler içerisine gireceğini anlamalıdır.

Hamile olduğunu gören erkek ve kadın dünyalığının artacağına inanmalıdır. Erkeklerin hamile olduğunu görmesi, ilminin artacağına, yaptığı meslekte büyük başarılar elde edeceğine işarettir. Bu bazı durumlarda üzüntüye işaret etse de genellikle iyiye yorumlanmaktadır.

Hamilelik rüyaları bazı durumlarda aşk ve muhabbetin artmasına işaret etmektedir. Bu rüyalar eve hırsız gireceğine ve çalınan bir şeyi saklamaya da yorumlanabilmektedir. 

Rüyada erkeğin hamilelik yaşaması sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine yorumlanabilir. Bazen de kötü iman ve itikadı gizlemek anlamına gelebilir.

Hamilelik rüyasını gören bayan bekar ise, ailesi için huzursuzluk kaynağı olacağının anlaşılması gerekir. Bazı durumlarda ise, bulunduğu yerde hırsızlık gibi kötü olayların yaşanacağını hatırlatır.

Kısır bir kadının bu rüyayı görmesi, fitneye, şerre ve kıtlığa işaret edecektir. Bu rüya doğumla sonuçlanırsa tüm kötülüklerin biteceği anlaşılmalıdır. 

Bir erkek eşinin hamileliğini rüyasında görürse, dünya malından istediği bir şeye kavuşacağına inanmalıdır.

Dul erkek ve kadının gördüğü bu rüyalardan sonra evleneceği düşünülmelidir.

Yorumlar