Rüyada Gelin Görmek gelinlik düğün damat ne anlama gelir?

Rüyada gelin görmek rüya yorumcuları tarafından genellikle olumlu şekilde yorumlanmaktadır.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada Gelin Görmek ne anlama gelir?

Rüyada gelin görmek rüya yorumcuları tarafından genellikle olumlu şekilde yorumlanmaktadır. Rüyasında gelin gören kişinin bekar ise kısa bir zaman içerisinde mutlu bir evlilik yapacağına, evli ise mutlu bir haber alacağına işarettir. Rüyada gelin görmek çoğunlukla mutluluk, huzur ve neşe dolu güzel şeylere işarettir. Rüyasında gelin gören kişi kendisi ya da işleriyle ilgili mutlu bir haber alacaktır. Ayrıca rüyada gelin görmek kişinin eline beklemediği bir miktar yüklü bir para geçeceğinin habercisidir. Rüyada bir genç kız kendisini beyaz gelinlik içerisinde görürse bu o bayanın mutlu bir evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada gelin görmek genel olarak güzeldir. Fakat rüyalar çok değişik şekillerde yorumlanabilmektedir. Bu sebeple gelini ne şekilde gördüğünüz önemlidir. Şimdi bunlara değinelim:

Rüyada gelin görmek; kişinin kısmetinin açılacağına ve güzel günlerin yakın olduğuna işarettir. Rüyada gelin ve damadı birlikte görmek kişinin dünya ile ilgili şeylere çok değer verdiğine ve maneviyatını hiç düşünmediğine işaret eder. Rüyada genç ve güzel bir gelin görmek;  kişinin helal yoldan kazanç elde edeceğine ve bol kazanca işarettir. Rüyada gelinlik görmek;  kişinin hayatında bazı değişiklikler yaşayacağına işaret eder. Rüyada gelin arabası görmek;  kişinin kötü giden işlerinin birden düzeleceğinin habercisidir. Rüyada gelin ve damadı bir arada gelin arabasında görmek;  kişinin itibarının artacağının habercisidir. Kişi rüyasında kendini bir gelinle beraber gelin arabasına binerken görürse bu kişinin ticari olarak büyük bir yükseliş yaşayacağına işaret eder.

Evli bir bayan rüyasında gelin çiçeği görürse bu bayanın çok kısa bir sürede hamile kalacağına ve çok hayırlı bir evlat dünyaya getireceğine işarettir. Bekar bir genç kızın rüyasında gelin çiçeği görmesi kızın akraba evliliği yapacağına işaret eder. Rüyada gelin ayakkabısı görmek; zengin ve rahat bir yaşamı işaret ederken, gelin ayakkabısını giymek ise kişinin kısa bir zamanda huzurlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Not: Rüyada gelin görmek güzel şeylere yorumlanır. Ama özellikle söylemek istediğimiz bir şey var ki oda bazı rüyalar olmasını yürekten istediğimiz ve bilinçaltımızda yer eden durumlardan ibarettir. Bu rüya da genellikle gelin olmayı çok fazla isteyen bayanların gördüğü rüyalar arasındadır. Şunu söyleyebiliriz ki rüyada gelin görmek gelin olmayı hayal eden bayanlar için güzel bir müjdedir. Mutlu bir evliliğin, huzurlu bir yaşamın ve maddi olarak ta kısmetin işaretidir. 

Yorumlar

Sifa Rüyamda zaten evli ve uccocugu olanbirinigelingiydirerek evlendirdik
zeynep sanlı meraba gelini gördüm olur bize yardım edermisin
Semra Ruyamda babamın teyze oğlunun kızını gelinlikle gördüm halay çekmek istedi ama koları gidip gelmiodu ben halay çekmeyi öğretiyordum ne anlama geliyo
Muzafer Ruyada kizimi gelinlikle gormus teyzem ne anlama gelir
Melek Ruyada evli olan kuzenimin mor bir gelinlikle bize gelin geldigini gordum